Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black

Код товару: 217259
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black

Навушники Xiaomi QCY T5 Pro – це продовження лінійки Т5 від QCY – суббренду компанії Xiaomi. Новий пристрій пропонує якісніший звук, особливо це стосується відтворення середніх та високих частот.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black

Це стало можливим завдяки використанню драйверів з удосконаленою конструкцією. Навушники підключаються через Bluetooth 5.0 і мають ігровий режим, який дозволяє знизити затримку до 65 мс. Кожен навушник може працювати незалежно від іншого. Крім цього, пристрій має інтелектуальний датчик виявлення, який здатний призупиняти відтворення музики, коли навушник витягується з вуха. Від одного заряду навушники здатні працювати 4–5 годин у режимі відтворення аудіо. Місткість акумулятора зарядного кейсу становить 600 мА·год. Для його заряджання використовується кабель Micro USB або бездротовий Qi-адаптер. Також є функція реверсивної зарядки. За допомогою програми длясмартфонів можна автоматизувати підключення навушників, відстежувати рівень заряду та керувати параметрами відтворення. Навушники підтримують роботу з голосовими помічниками Amazon Alexa, Siri та Google Assistant. Навушники підключаються через Bluetooth 5.0 і мають ігровий режим, який дозволяє знизити затримку до 65 мс. Кожен навушник може працювати незалежно від іншого як гарнітура. Вони оснащені датчиками, які дозволяють призупиняти музику, якщо дістати їх із вух.

Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Функція відповіді на дзвінок
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi QCY T5 PRO Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi QCY T5 PRO Black

Код товару: 232365
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →