Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники HBQ I10 TWS Stereo

Код товару: 217258
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: HBQ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники HBQ I10 TWS Stereo

Тип навушників Вкладиші
Діапазон частот навушників 20 – 20000 Гц
Вага 7 р. кожен

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Навушники HBQ I10 TWS Stereo

Бездротові сенсорні Bluetooth навушники HBQ I10 TWS Працює з IOS та ANDROID. Bluetooth навушники стали дуже популярними з моменту своєї появи і інтерес до них тільки зростає. Проте, раніше такі навушники були досить громіздкі та важкі через вбудовані акумулятори та порти для підзарядки, що створювало певні незручності при експлуатації. Сенсорні навушники HBQ I10 TWS – це бездротові навушники з мікрофоном останнього покоління, які Вас просто підкорять! У цій моделі поєднані всі найсучасніші напрацювання, починаючи від комфортної ергономічної форми навушника, і закінчуючи бездротовим способом зарядки, для якого досить просто помістити навушники у спеціальний бокс. Бездротовасенсорна гарнітура HBQ I10 TWS з док-станцією - це сучасний, зручний і дуже стильний аксесуар для абсолютного будь-якого власника смартфона! Навушники покращеної конструкції – можливість спокійно та з комфортом слухати улюблених виконавців вдома або у зручному офісі. І, більше того, це найбільш зручний спосіб полегшити заняття спортом або танцями, оскільки завдяки формі вкладиша він щільно прилягає до вуха. Такі навушники не витрясе при бігу і навіть активних стрибках. HBQ I10 TWS – оригінальні бездротові навушники у вигляді акуратних округлих вкладишів з консоллю для мікрофона. Вони втілюють простоту, інновації та якість. Навушники ідеально підходять для того, щоб поєднувати спорт чи танці звашою улюбленою музикою. Ви будете абсолютно вільні у своїх рухах і можете не побоюватися зачепитися або пошкодити навушник. Це особливо актуально в переповненому транспорті, натовпі або при заняттях спортом. Навушники здійснюють синхронізацію із сумісними мобільними пристроями на відстані завдяки новітній технології Bluetooth 5.0. Навушники також мають вбудований мініатюрний мікрофон. При підключенні мікрофон дозволяє отримувати дзвінки або використовувати функцію Google Voice Recognition. Заряд батареї дозволяє слухати музику безперервно протягом двох - трьох годин. Якщо ж Ви далеко від розетки — чохол-зарядка подарує до 10 години додатково.

Навушники HBQ I10 TWS Stereo Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники HBQ I10 TWS Stereo в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники HBQ I10 TWS Stereo в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники HBQ I10 TWS Stereo

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротове
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники HBQ I10 TWS Stereo можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники HBQ I10 TWS Stereo

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HBQ I10 TWS Stereo

Код товару: 255216
На замовлення, 1-3 дні
Syllable S8 Grey 1376 грн
Код товару: 265604
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Black 1376 грн
Код товару: 265605
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Red 1376 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →