Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Wirbel W1 FLY

Код товару: 213566
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wirbel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Wirbel W1 FLY

Кількість двигунів 1; Матеріал бака; Пластик; Потужність 650 Вт; Об'єм бака 5 л; Площа фільтрації 0.1+0.42 м²; Розрідження 165 мБар

Ціна: 16340 грн
шт

Опис товару Порохотяг Wirbel W1 FLY

Пилосос для літаків Wirbel W1 FLY виступає фаворитом тоді, коли потрібно з високим ступенем компетентності швидко та ефективно очистити приміщення літаків.

Пропонована конфігурація одягається на спину як рюкзак, за рахунок чого відрізняється своєю мобільністю, дозволяючи маневрувати там, де іншим конструкціям це просто не під силу і, як результат, досягається найкращий рівень очищення у важкодоступних місцях. Чудово адаптований для роботи в парі із підключенням до блоків бортових силових систем у різних частинах літака, для чого комплектується довгим 15-метровим кабелем.
Виділені серед інших моделей характеристики пристрою передбачають подвоєну систему фільтрації,якою використовується комбінація картриджного фільтра (0,1 м²) та паперового фільтр-мішка (0,42 м²) об'ємом 3,3 л, кріплення для розміщення аксесуарів та ефективна протекція двигуна. Дана модель відрізняється великою потужністю, яка становить 650 Вт, і забезпечує досить тиху роботу в межах шуму 60 дБ.
Загальні технологічні параметри представленого збирального апарату включають його компактні габарити 24х24х49,5 см, вага всього 4,8 кг, значення витрати повітря 51 л/с і розрідження 165 мбар. Встановлений бак для сміття має об'єм 5 л і створюється із довговічного пластику.

Порохотяг Wirbel W1 FLY Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Wirbel W1 FLY в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Wirbel W1 FLY в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Wirbel W1 FLY

живлення Мережа
споживана потужність 650 Вт
Витрата повітря 51 л/с
Об'єм контейнера для сміття 3,3 л
Додатково Розміри 24 х 24 х 49.5 см
Вага 4.8 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Wirbel W1 FLY можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Wirbel W1 FLY

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wirbel W1 FLY

Код товару: 212071
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145894
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25568
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →