Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO

Код товару: 154872
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO

Whirlpool AWG 812 S/PRO це стильна і сучасна пральна машинка, яка поєднує в собі ефективність і економічність, оскільки належить до класу енергоспоживання А+++. корпус білої красуні. При своїх відносно невеликих габаритах машинка якісно справляється з усіма складнощами побутового життя і при цьому не споживає багато енергії.

Ціна: 61748 грн
шт

Опис товару Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO

 Місткість 8кг з легкістю полегшить життя великим сім'ям, а віджим зі швидкістю 1200об/хв не змусить вас довго чекати своїх речей.Апарат споживає 60 літрів води і 1,9кВт/ч. Вона також оснащена функцією пари, яка не тільки обережно очистить білизну, але й зробить її м'якшою прибираючи при цьому всі складки та заломи.

Функції та програми У Whirlpool AWG 812/PRO передбачено велику кількість можливостей. Відкладений старт забезпечить прання навіть під час вашої відсутності. Гаряча обробка, попереднє прання та регульована температура допоможуть очистити ваші речі від забруднень будь-якої складності.цій моделі забезпечать якісне прання синтетики, вовни, бавовни та інших видів білизни. Якщо у вас є діти, то функція блокування екрану не дасть їм зіпсувати або змінити налаштування прання. Тепер ви можете не турбуватися про вашу пральну машинку.
 Технологія "6th sense" Завдяки цій технології вам тепер не треба буде турбувати себе вибором режиму, температури, параметрами подачі води, все це зробить за вас 6th sense, яка підбере всі потрібні параметри індивідуально під кожен тип білизни.
 

Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір срібло
Максимальне завантаження, кг 8
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 64*59.5*85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 49-69 дБ
Програми Робочий одяг Швабри та рушники Бавовна Змішане Синтетика Делікатне Вовна Швидко 30 хв Віджим та полоскання Віджим
Функції Відкладений старт: Є Технології прання: 6th Sense, Есо-куля
Матеріал бака нержавіюча сталь
Додаткові можливості Функція автоматичної безпеки Регулювання температури Регулювання швидкості віджиму Попереднє прання Гаряча обробка Біопятно 15 Сильне забруднення Інтенсивне полоскання Функція "Швидко" Блокування кнопок
Вага, кг 84

* Технічні характеристики Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Whirlpool AWG 812 S/PRO

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool AWG 812 S/PRO

Код товару: 368160
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 140121
На замовлення, 1-3 дні
AEG L9FEA69S 72154 грн
Код товару: 362046
На замовлення, 1-3 дні
AEG L9WBCN61B 76626 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →