Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW

Код товару: 155108
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Beko
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW

Система AquaWave гарантує найбільш делікатне, але одночасно ефективне прання Нова форма барабана забезпечує захист делікатних тканин, а виняткова конструкція хомутиків у формі хвилі дозволяє досягти ідеальних результатів прання. Завдяки цьому Ви можете довше радіти чистоті та яскравості свого одягу.
Спеціальна програма прання вовняних речей для захисту від пошкодження.

Ціна: 10793 грн
шт

Опис товару Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW

 Блокування від дітей:

Завдяки цій функції можна заблокувати кнопки та поворотні ручки на випадок, якщо ними зацікавиться дитина. Це також захищає від випадкових змін у програмі під час роботи приладу.
Клас прання A - це найкращий клас у своїй категорії відповідно до європейських стандартів.
Нікелевий нагрівач Hi-Tech покритий шаром нікелю, який чудово захищає від корозії, а термін його служби та надійність збільшуються на 100% у порівнянні зі стандартними нагрівачами. Завдяки цьому немає необхідності застосування додаткових захисних засобів від пошкодження нагрівача.
Програма «Міні»
Ця спеціальна програма дозволяєвисушити 1 кг білизни всього за 30 хвилин, що дозволяє уникнути тривалого очікування завершення сушіння.
 
Електронна система розподілу білизни
Ця система «зважує» білизну і розподіляє її відповідним чином усередині барабана, щоб унеможливити вібрацію та шум і забезпечити максимальну стабільність пристрою під час віджиму. Ця система гарантує максимальну швидкість обертання під час віджиму.
 
Обертання барабана в обох напрямках
Всі сушильні камери Beko обладнані барабаном, який здійснює оберти в обидві сторони. Це забезпечує однорідне сушіння та запобігає утворенню складок на одязі.
 
Захист від стрибківнапруги
Спеціальна система захищає електричну систему пральних машин Beko від несподіваних стрибків напруги. Завдяки цьому електрична система піддається меншій амортизації, а прилад автоматично відновлює роботу після перерви в подачі електроенергії.

Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 6
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 60*44*84 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 63 дБ (при віджимі 75 дБ)
Програми Бавовна 20°, Бавовна 40°, Бавовна Еко 40°, Бавовна Еко 60°, Бавовна 60° з попереднім пранням, Бавовна 90°, Ополіскування, Віджимання + Злив, Drum Clean, Вниз 40°, Синтетика 20°, Синтетика Вовна / ручне прання 40°, Сорочки 40°, Міні 30°
Функції захист від дітей, захист від протікання, вибір швидкості віджиму, швидке прання, додаткове полоскання, попереднє прання
Матеріал бака полімер
Вага, кг 55

* Технічні характеристики Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина BEKO WUE 6511 XWW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BEKO WUE 6511 XWW

Код товару: 254902
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337554
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362152
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →