Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Vestfrost MWM 105T1AMY

Код товару: 337554
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vestfrost
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Vestfrost MWM 105T1AMY

ЗАХИСТ ВІД ПЕРЕПАДІВ Якщо напруга в мережі перевищить допустимі параметри, Ваш прилад VESTFROST відключиться від мережі та відновить роботу в заданому режимі, як тільки напруга в мережі стабілізується.

Ціна: 10879 грн
шт

Опис товару Vestfrost MWM 105T1AMY

 ЗАХИСТ ВІД ПЕРЕПАДІВ Якщо напруга в мережі перевищить допустимі параметри, Ваш прилад VESTFROST відключиться від мережі та відновить роботу в заданому режимі, як тільки напруга в мережі стабілізується. При цьому параметри налаштувань відновляться ТАЙМЕР Завдяки застосуванню Тамера легко спостерігати за процесом приготування їжі та керувати ним. Таймер полегшує контроль за часом випічки КЛАС ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ А++ Техніка VESTFROST відповідає найжорсткішим вимогам нашого часу щодо економії електроенергії. Заощаджуйте з нами – заради кращого життя в майбутньому. Усі прилади відповідають високому класу енергоспоживання А+, А++, що дозволяє заощаджувати до 40% електроенергії. АНТИБАКТЕРІАЛЬНІ УщільнювачіДверні ущільнювачі виготовлені з матеріалів, у складі яких є активний антигрибковий засіб, що перешкоджає утворенню плісняви ​​та руйнуванню ущільнювача. ФУНКЦІЯ "ЗАХИСТ ВІД ДІТЕЙ" Щоб діти випадково не включили плиту або змінили поточні налаштування, у побутовій техніці VESTFROST передбачено блокування «Замок від дітей» LED ДИСПЛЕЙ Стильний і функціональний LED дисплей, завдяки такому зручному дисплею, Ви зможете керувати режимами роботи приладу. /p>

 

Vestfrost MWM 105T1AMY Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Vestfrost MWM 105T1AMY в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Vestfrost MWM 105T1AMY в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Vestfrost MWM 105T1AMY

Тип завантаження фронтальная
Колір белый
Максимальне завантаження, кг 5 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) 600 х 850 х 420 мм см

Клас прання A
Клас віджимання C

* Технічні характеристики Vestfrost MWM 105T1AMY можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Vestfrost MWM 105T1AMY

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vestfrost MWM 105T1AMY

Код товару: 217784
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208584
На замовлення, 1-3 дні
Beko WUE 6511 XSW 10965 грн
Код товару: 342675
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →