Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина AEG L9FEA69S

Код товару: 140121
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Aeg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина AEG L9FEA69S

Пральна машина автоматична;

Ціна: 72154 грн
шт

Опис товару Пральна машина AEG L9FEA69S

 Водопровідна вода містить сполуки кальцію та магнію. Перша у світі пральна машина з технологією очищення води, яка надходить у барабан. Зберігає колір та запобігає вицвітанню, зберігаючи форму речей та м'якість тканини.

 
З Технологією ÖKOMix, пральний засіб та кондиціонер розчиняються у воді перед попаданням у барабан, що дозволяє їх повністю активувати та розчинити. Миючі засоби розподіляються в машині виключно рівномірно.
 
Керуючи приладами в додатку, ви отримаєте винятковий результат швидко та ефективно. Прайте шерсть, шовк, речі тільки для прання. Ефективне прання 48 видів тканини та 40 видів плям. Без ризику деформаціїодягу.
 
Система ProSense® зважить кожне завантаження та підбере параметри циклу. Датчики відкоригують час прання, забезпечивши оптимальний догляд за кожною річчю. Білизна завжди має бездоганний вигляд, а ви збережете воду та електрику.
 
Пральні машини AEG можуть освіжити пором і розгладити одяг. Швидкі програми обробки парою безпечно усувають неприємні запахи та зменшують складки на сухому одязі. Бережна обробка парою допоможе уникнути прасування.

Пральна машина AEG L9FEA69S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина AEG L9FEA69S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина AEG L9FEA69S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина AEG L9FEA69S

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий/сірий люк
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1600
Габариты (ШxГxВ) 60/60.5/85 см
Клас прання А
Клас віджимання А
Рівень шуму 47/75 дБ
Програми OKOPower, ColourPro, Бавовна, Бавовна Еко, Синтетика, Делікатна, Вовна/Шовк, Обробка парою, Швидка 20 хв 3 кг, Верхній одяг, Джинси, Гіпоалергенний, Полоскання (залежно від обертів), Злив, Віджим, Самоочищення, Постіль Пухові ковдри, Спорт, Мікрофібра, Рушники, Фліс, Робочий одяг, Штори
Функції захист від дітей, захист від протікання, контроль дисбалансу, вибір температури прання, вибір швидкості віджиму, захист від зминання, швидке прання, додаткове полоскання, обробка пором, попереднє прання, видалення плям, керування через Wi-Fi, інтелектуальне управління Fuzzy Logic
Додаткові можливості Конструкційні особливості дисплей, індикація часу до закінчення прання
Відстрочка старту

* Технічні характеристики Пральна машина AEG L9FEA69S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина AEG L9FEA69S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AEG L9FEA69S

Код товару: 362046
На замовлення, 1-3 дні
AEG L9WBCN61B 76626 грн
Код товару: 347455
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154876
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →