Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тепловентилятор WetAir WFH-04

Код товару: 345410
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: WetAir
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Тепловентилятор WetAir WFH-04

Тепловентилятор - це сучасне джерело м'якого та комфортного тепла, призначеного для основного та додаткового обігріву будівель та приміщень. Тепловентилятори зручні у користуванні. Вони екологічно чисті та здатні забезпечити високий рівень затишку та комфорту у будь-якому приміщенні.

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Тепловентилятор WetAir WFH-04

 Серед основних переваг даного приладу виділяють:

Простота в експлуатації. Пристрій зручний у користуванні. Маленькі розміри та просто експлуатації.
Регулювання потужності та рівня нагрівання. У WFH-04 є ступінчастий регулятор потужності, що дозволяє вибрати оптимальний режим роботи (1000/2000Вт). Температуру нагрівання легко встановити за допомогою регулятора температури та вмонтованого механічного термостату. Достатньо повернути регулятор за годинниковою стрілкою та температурні показники нагріву відразу ж зростуть. Коли рівень нагрівання приміщення досягне бажаного рівня, потрібно повільно повернути цей регулятор проти годинникової стрілки, доки пристрій не вимкнетьсяавтоматично. За рахунок термостата рівень нагріву приміщення підтримуватиметься ще довгий час.
Безпека використання. Для забезпечення повного захисту користувача від травм, а також захисту внутрішніх компонентів пристрою від пошкоджень, в тепловентиляторі передбачена система безпеки. У пристрої також встановлено захист від перегріву.
Зручність у переміщенні. Міняти розташування тепловентилятора досить просто, адже він відрізняється компактними габаритами і невеликою вагою.

Тепловентилятор WetAir WFH-04 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тепловентилятор WetAir WFH-04 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Тепловентилятор WetAir WFH-04 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тепловентилятор WetAir WFH-04

Тип Электрические
Функціональні особливості Площадь обслуживания, кв. м: 20
Монтаж: Настольный
Питание: От сети
Влада, ш 2000 Вт

* Технічні характеристики Тепловентилятор WetAir WFH-04 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тепловентилятор WetAir WFH-04

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тепловентилятор WetAir WFH-04

Код товару: 380361
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346668
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162371
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →