Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тепловентилятор MONTE MT-1050

Код товару: 345277
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Monte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Тепловентилятор MONTE MT-1050

Два режими нагріву - 1000/2000 Вт
Три рівні регулювання повітряного потоку: холодний/теплий/гарячий

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Тепловентилятор MONTE MT-1050

 Тепловентилятор Monte MT-1050 – ідеальний варіант для опалення вашого будинку. Швидко та ефективно зігріє кімнату у холодні дні.

 
Може використовуватися в спекотні дні як охолодний пристрій, створюючи холодний удар. Завдяки добрій потужності обігрівач досить швидко розігрівається. Здатний обігріти приміщення, площею до 20 кв. м.
 
Обладнано функцією регулювання температури, а також вимикачем зі світловим індикатором, термостатом та захистом від перегріву.
 
У кожному будинку чи офісі напевно знадобиться універсальна кліматична техніка, яка влітку охолоджуватиме, а взимку зігріватиме приміщення. І це – тепловентилятор MonteMT-1050!
 
«Погода» у будинку рідко буває ідеальною. Взимку ми думаємо про те, як зігрітися, влітку ж хочеться освіжитися. На допомогу приходить кліматична техніка. Але купувати кілька різних приладів накладно, та й зберігати їх нема де.
 
Вирішенням проблеми стане тепловентилятор Monte MT-1050 - дивовижний пристрій, що підходить і для опалення, і для охолодження приміщень. При цьому він дуже компактний і не вимагає складного монтажу. Ви легко зможете переносити такий прилад з місця на місце, з однієї кімнати до іншої, брати на дачу або на роботу.

Тепловентилятор MONTE MT-1050 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тепловентилятор MONTE MT-1050 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Тепловентилятор MONTE MT-1050 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тепловентилятор MONTE MT-1050

Тип Электрические
Функціональні особливості Управление: Механическое
Защита от перегрева
Влада, ш 2000 Вт

* Технічні характеристики Тепловентилятор MONTE MT-1050 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тепловентилятор MONTE MT-1050

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тепловентилятор MONTE MT-1050

Код товару: 317345
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360413
На замовлення, 1-3 дні
CROWN W-FS 1659 1161 грн
Код товару: 75809
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RAF50-E 1204 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →