Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT

Код товару: 151510
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вібруопропелі, глибокі вібратори Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT

Тип двигуна: бензиновий одноциліндровий 4-тактний з повітряним охолодженням
Тип палива: бензин АІ-92
Робочий об'єм куб. див: 163
Потужність, к.с.: 5,5
Система запуску: ручний стартер
Відцентрова сила вібратора, кН: 11
Частота вібрації за хв.: 5500

Ціна: 24338 грн
шт

Опис товару Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT

Вібраційна плита Vitals Master TP 70WT є дорожньо-будівельним обладнанням вібраційного типу, призначене для ущільнення сипучих порід грунту (пісок, щебінь, гравій), сумішей (сухі види стяжок), асфальту та асфальтобетону, укладання тротуарної плитки та бруківки. Завдяки компактному розміру та маневреності пристрій працює у недоступних для важкої дорожньої техніки місцях, закритих приміщеннях та на невеликих площах.

Працює виріб від одноциліндрового 4-тактного двигуна з повітряним охолодженням об'ємом 163 см³ та загальною потужністю 5,5 к.с., що робить вібраційну плиту Vitals Master TP 70WT мобільною та абсолютно не прив'язаною до джерела харчування 220 В.
Важільдроселя виведено на ручку оператора.
Вібраційне зусилля, або відцентрова сила віброплити 11 кН та частота вібрації 5500 циклів/хв. дозволяє досягати відмінних результатів і ущільнювати основу завтовшки до 25 мм.
При вазі 73 кг та закругленій плиті розміром 535x370 мм, виготовленій з високоміцного металу з підвищеною зносостійкістю, вібраційна Vitals Master TP 70WT докладає зусилля 27 г/мм². Через невелику вагу модель є прямохідною зі швидкістю 25 м/хв.
Відмінною особливістю моделі Vitals Master TP 70WT є зрошувальна система з баком для води ємністю 14,5 л, що є обов'язковою умовою для успішного проведення робіт з ущільнення асфальтобетоннихсумішей, що у свою чергу виключає налипання оброблюваного матеріалу на підошву робочої плити.
Ручка, що складається, і вузол для підйому у вигляді рами над двигуном дозволяє без проблем транспортувати пристрій навіть у легковому автомобілі. Також для зручності транспортування дана вібраційна плита обладнана колесами транспортування. В комплект входить ключ і поліуретановий килимок.

Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вібруопропелі, глибокі вібратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вібруопропелі, глибокі вібратори и купити Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT

Тип вібротрамбовка
живлення двигун внутрішнього згоряння
Влада, Л.С. 5,5
Об'єм двигуна, CM3 163 куб. см
Система запуску ручний старт
Максимальна глибина ущільнення, см 25
Частота вібрації в хвилину 5500
Відцентрова сила, кн 11
Вага Маса нетто/брутто, кг: 73,0/76,5

* Технічні характеристики Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master TP 70WT

Код товару: 258126
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151516
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258114
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →