Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF

Код товару: 260304
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вібруопропелі, глибокі вібратори Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF

Віброплита Vitals Master TP 130RF (реверсивна) призначена для проведення дорожніх та будівельних робіт зі стабілізації та ущільнення сипучих матеріалів, ґрунту, асфальтобетону та асфальту. Ця модель стане незамінною під час проведення ландшафтних робіт, а також робіт із благоустрою територій.

Ціна: 48719 грн
шт

Опис товару Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF

Віброплита Vitals Master TP 130RF (реверсивна) призначена для проведення дорожніх та будівельних робіт зі стабілізації та ущільнення сипучих матеріалів, ґрунту, асфальтобетону та асфальту. Ця модель стане незамінною під час проведення ландшафтних робіт, а також робіт із благоустрою територій. Завдяки підвищеній маневреності вібропліт може використовуватися у важкодоступних для важкої техніки місцях і на невеликих територіях. А наявність реверсивного ходу, що забезпечує передній, задній хід та трамбування на місці, дозволить використовувати віброплиту у вузьких траншеях та канавах, вздовж стін та огорож, а також в інших важкодоступних місцях. Віброплита Vitals Master TP 130RF має компактну.конструкцію, має високу продуктивність, ергономічність, надійність і зручність у роботі, а також простоту в процесі експлуатації та обслуговування. Для приведення в дію вібратора, частота вібрації якого становить 5040 хв., використовується універсальний двигун «Vitals». Даний двигун відрізняється високою потужністю, економічністю та надійністю в роботі. Запуск двигуна здійснюється за допомогою ручного стартера. Для зручності керування важіль дроселя винесений на ручку. Максимальна швидкість руху віброплити становить 22 м/хв. Варто відзначити, що дана модель має найбільшу силу вібрації (25 кН) серед асортиментної лінійки Vitals. Від цього показниказалежить ступінь ущільнення матеріалу, що обробляється. Робоча частина виробу - трамбувальна плита розміром 620х400 мм. Плита виготовлена ​​з міцного металу, що має високу зносостійкість і підвищену міцність на злам. Максимальна глибина ущільнення становить 35 см. Для полегшення навантаження та розвантаження віброплити передбачено спеціальний вузол транспортування. Vitals Master TP 130RF: надійний потужний двигун; реверсивний перебіг; велика сила вібрації; регульована рукоятка; вузол для підйому; важіль дроселя винесений на ручку оператора; зручна система зливу олії з двигуна; зручність, простота в обслуговуванні та експлуатації; новий циклонний фільтр з високоякіснимпаперовим фільтруючим елементом.

Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вібруопропелі, глибокі вібратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вібруопропелі, глибокі вібратори и купити Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF

Тип Віброплита
живлення бензин
Влада, Л.С. 6.5 л/с
Потужність, кВт 6.5
Об'єм двигуна, CM3 196 куб.см
Система запуску ручний стартер
Максимальна глибина ущільнення, см 35 см
Частота вібрації в хвилину 5040
Відцентрова сила, кн 25 кН
Вага 122 кг
Розміри 800х470х940

* Технічні характеристики Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Глибинний вібратор Vitals Master TP 130RF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master TP 130RF

Код товару: 129918
На замовлення, 1-3 дні
Masalta MS125-4 51299 грн
Код товару: 161803
На замовлення, 1-3 дні
HYUNDAI HTR130 57706 грн
Код товару: 129921
На замовлення, 1-3 дні
Masalta MSH160-4 65016 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →