Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF

Код товару: 258126
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вібруопропелі, глибокі вібратори Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF

Вібраційна плита Vitals Master TP 70WF є дорожньо-будівельним обладнанням вібраційного типу, призначене для ущільнення сипучих порід грунту (пісок, щебінь, гравій), сумішей (сухі види стяжок), асфальту та асфальтобетону, укладання тротуарної плитки та брус.

Ціна: 25757 грн
шт

Опис товару Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF

Вібраційна плита Vitals Master TP 70WF є дорожньо-будівельним обладнанням вібраційного типу, призначене для ущільнення сипучих порід грунту (пісок, щебінь, гравій), сумішей (сухі види стяжок), асфальту та асфальтобетону, укладання тротуарної плитки та брус. Завдяки компактному розміру та маневреності, пристрій працює в недоступних для важкої дорожньої техніки місцях, приміщеннях, що провітрюються, і на невеликих площах. Працює виріб від одноциліндрового 4-тактного двигуна з повітряним охолодженням, об'ємом 163 см та загальною потужністю 5,5 к.с., що робить вібраційну плиту Vitals Master TP 70WF мобільною та абсолютно прив'язаний до джерела живлення 220 В.оператора. Вібраційне зусилля (або відцентрова сила віброплити) 11 кН та частота вібрації 5500 циклів/хв дозволяють досягати відмінних результатів та ущільнювати основу товщиною до 25 мм. При вазі в 73 кг та закругленій плиті розміром 535x370 мм, виготовленій із високоміцного металу з підвищеною зносостійкістю, вібраційна плита Vitals Master TP 70WF докладає зусиль 27 г/мм2. Через невелику вагу модель є прямоходовою зі швидкістю 25 м/хв.

Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вібруопропелі, глибокі вібратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вібруопропелі, глибокі вібратори и купити Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF

Тип Віброплита
живлення бензин
Влада, Л.С. 5.5
Потужність, кВт 5.5
Об'єм двигуна, CM3 163
Система запуску ручний стартер
Максимальна глибина ущільнення, см 25
Частота вібрації в хвилину 5500
Відцентрова сила, кн 11
Вага 73 кг
Розміри 784х520х580 мм

* Технічні характеристики Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Глибинний вібратор Vitals Master TP 70WF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master TP 70WF

Код товару: 151516
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258114
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234153
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →