Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440

Код товару: 151162
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440

Напруга, В: 220
Частота струму, Гц: 50
Максимальна потужність, Вт: 2400
Швидкість ланцюга, м/с: 14,0
Час спрацьовування гальма ланцюга, з: 0,12
Довжина шини, дюйм: 16
Крок ланцюга, дюйм: 3/8
Змащення ланцюга: автоматичне

Ціна: 5848 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440

Ланцюгова електрична пилка Vitals Master EKZ 2440 – потужна якісна напівпрофесійна модель унікального дизайну, яка стане незамінним помічником у домашньому господарстві. Висока продуктивність ланцюгової електропили – це результат використання потужного електричного двигуна, а також якісних шин та ланцюгів від всесвітньо відомої ТМ «Oregon». Показники говорять самі за себе: потужність електродвигуна становить 2400 Вт, максимальна швидкість ланцюга – 14 м/с.

Крім високої потужності електродвигун характеризується також і високою якістю виконання - якісна заливка ротора, обмотки статора і ротора виготовлені зі 100% міді. Крім цього, надійність ідовговічність роботи виробу підтверджується високоякісними комплектуючими: шестерня редуктора виготовлена ​​з особливо міцної сталі, металева шестерня-відповідь, якісні підшипники, надійні латунні щіткотримачі, ударостійкий пластик (поліамід).
Характерна особливість: електропила має автоматичний масляний насос нової генерації з металевою приводною шестернею. Місткість масляного бачка становить 125 мл. Для відображення інформації про рівень олії передбачено покажчик.
Модель Vitals Master EKZ 2440 має поздовжнє розташування електродвигуна, завдяки чому пила в роботі набагато ергономічніша і зручніша за аналоги, оскільки така конструкціявиключає відведення полотна убік під впливом реактивного моменту.
Питання безпеки при розробці та виготовленні електропили Vitals Master EKZ 2440 приділено особливу увагу. Інструмент має подвійну систему захисту, що забезпечує блокування від випадкового запуску електродвигуна та моментальну зупинку ланцюга після відпускання клавіші увімкнення. Щоб уникнути травм у разі віддачі або «зворотного удару», моментально спрацьовує аварійне гальмо, що блокує рух ланцюга. Час спрацьовування гальма ланцюга становить лише 0,12 секунди.
У плані зручності роботи також все на належному рівні - легкість та простота застосування у різних умовах роботи. Що характерно, данамодель адаптована під праву та ліву руки.
Електропила має низький рівень вібрації. Система плавного пуску дозволяє плавно запустити та розігнати електродвигун без ривків та стартових перевантажень мережі електроживлення.
Щоб швидко встановити та відрегулювати ланцюг без застосування спеціального інструменту, використовується система безключового натягу ланцюга. Для надійної фіксації силового кабелю передбачено спеціальний гачок.
Комплектується виріб шиною із захисним чохлом, ланцюгом, набором необхідного ЗІП, а також докладним посібником користувача. Виріб постачається у продаж у кольоровій кольоровій упаковці.
Завдяки високій продуктивності, якостівиконання, а також зручності, простоті використання та обслуговування, ланцюгова електропила Vitals Master EKZ 2440 завоювала заслужену довіру користувачів.

Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440

Тип ланцюгова електрична пилка
Влада 2400 Вт
Обсяг паливного бака Відсутнє
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0,125 л
додаткові характеристики Вібраційне навантаження, м/c2: 6,58
Габарити упаковки, мм: 535х200х260
Вага Маса нетто/брутто, кг: 6,0/6,7

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2440

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master EKZ 2440

Код товару: 205907
На замовлення, 1-3 дні
Forte FGS-125 5891 грн
Код товару: 81514
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TV 2245 5934 грн
Код товару: 206447
На замовлення, 1-3 дні
Forte FGS5200MG 5977 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →