Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245

Код товару: 151161
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245

Напруга, В: 220
Частота струму, Гц: 50
Максимальна потужність, Вт: 2200
Швидкість ланцюга, м/с: 13,6
Час спрацьовування гальма ланцюга, з: 0,12
Довжина шини, дюйм: 18
Крок ланцюга, дюйм: 3/8
Змащення ланцюга: автоматичне

Ціна: 5246 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245

Ланцюгова електропила Vitals Master EKZ 2245 стане незамінним помічником у домашньому господарстві завдяки своїй високій продуктивності, високій якості виконання, зручності використання та простоті обслуговування. Висока продуктивність роботи даної моделі обумовлена ​​використанням потужного електродвигуна (2200 Вт), а також якісних шин та ланцюгів ТМ Oregon.

Важливою відмінністю електропили Vitals Master EKZ 2245 у порівнянні з конкурентами є те, що довжина шини становить 18 дюймів. Саме цей розмір є одним із найзручніших і найпоширеніших.
Ланцюгова електропила має поперечне розташування електродвигуна, завдяки чомузбільшується ресурс виробу, спрощується його конструкція та проведення техобслуговування.
Ще один вагомий аргумент ланцюгової електропили Vitals Master EKZ 2245 – висока якість виготовлення та складання. Так, весь пластик високої якості, стійкий до незначних термічних та механічних впливів, обмотки ротора та статора виконані зі 100% міді, редуктор повністю металевий, з гартованими шестернями. Все це забезпечує безвідмовну роботу інструменту протягом тривалого часу.
Чергова особливість даної моделі - автоматичний масляний насос нової генерації з металевою шестернею приводної. Місткість масляного бачка становить 270 мл. Для відображенняінформації про рівень олії конструкцією передбачено покажчик.
Питання безпеки при виготовленні електропили Vitals Master EKZ 2245 стали одними з пріоритетних. Нова модель має подвійну систему захисту, яка забезпечує блокування від випадкового запуску електродвигуна і моментальну зупинку ланцюга після відключення пили (після відпускання клавіші включення). Щоб уникнути травм у разі віддачі або «зворотного удару», моментально спрацьовує аварійне гальмо, що блокує рух ланцюга. Час спрацьовування гальма ланцюга становить лише 0,12 секунди.
У плані комфортності також все на висоті. Виріб має низький рівень вібрації. Для забезпечення комфортної роботи таповного контролю над виробом основна ручка має м'яку накладку. Щоб швидко встановити та відрегулювати ланцюг без застосування спеціального інструменту, використовується система безключового натягу ланцюга. Для надійної фіксації силового кабелю конструкцією даної моделі передбачений спеціальний гачок.

Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245

Тип електрична ланцюгова пилка
Влада 2200 Вт
Обсяг паливного бака Відсутнє
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0,270 л
додаткові характеристики Вібраційне навантаження, м/c2: 3,5
Габарити упаковки, мм: 495х285х245
Вага Маса нетто/брутто, кг: 5,8/6,5

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Vitals Master EKZ 2245

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master EKZ 2245

Код товару: 174161
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 216405
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339934
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →