Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Forte FGS-125

Код товару: 205907
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Forte FGS-125

Бензопила Forte FGS-125 призначена для роботи на невеликих ділянках. Це дуже зручна бензопила, що дозволяє виконувати завдання там, де потрібна висока маневреність.

Ціна: 5891 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Forte FGS-125

Це компактний інструмент, легкий, ергономічний, з ним набагато простіше виконувати обпилювання дерев, чагарників. Варто акцентувати увагу на високій продуктивності моделі, бензопила Forte FGS-125 оснащена двигуном високої потужності, надійним охолодженням. Ви зможете не просто ефективно працювати на ділянці, а й робити це максимально просто. Невелика вага, габарити Сучасний інструмент має бути не лише потужним, а й ергономічним. Бензопила Форте має невеликі розміри. Легкою вагою. Працювати з нею буде досить просто незалежно від поставленого завдання. Forte FGS-125, воно оснащене ергономічними ручками для комфортного використання в будь-якій площині. Через легкістьінструменту, його компактності, він відрізняється високою маневреністю. Шина та ланцюг Oregon Шина міцна, зносостійка, ланцюг довго залишається гострим, легко справляється з розпилюванням будь-якого типу дерева. Праймер У представленої моделі передбачена система ручного підкачування палива, вона дозволить швидше підготувати бензопилу до запуску. Саме праймер сприяє значному збільшенню якості експлуатації Forte FGS-125. Хромовані стінки циліндра Варто сказати, моторесурс двигуна дуже великий, компанія Форте обладнана бензопилою Forte FGS-125 потужним двотактним двигуном. Циліндр якого додатково хромований. Така конструкція менше схильна до зносу, вона забезпечує нормальну роботудвигуна, його великий ресурс роботи. Аварійна зупинка ланцюга Бензопила обладнана системою аварійної зупинки ланцюга у разі відскоку від заготівлі. Така система сприяє безпеці експлуатації інструменту. Автоматична мастила ланцюга Бензопила Forte FGS-125 обладнана автоматичним масляним насосом, він необхідний для зниження зносу робочої гарнітури пили. Завдяки подачі олії, шина та ланцюг зношуються набагато повільніше, а сама пила ефективніше справляється з розпилом деревини. Forte FGS-125: Це компактний, легкий інструмент із ергономічною системою управління. На бензопили Форте ціни низькі. Модель обладнана ручним паливним насосом. Автоматична мастила ланцюга. Полегшений запускпростота експлуатації. Надійний та довговічний двотактний двигун.

Ланцюгова пилка Forte FGS-125 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Forte FGS-125 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Forte FGS-125 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Forte FGS-125

Тип Бензинові
Влада 3000
Влада, Л.С. 3 л.с.
Об'єм циліндра 25.4
Обсяг паливного бака 0.23 л
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0.16 л
додаткові характеристики Суміш бензину з олією для двотактних двигунів
Вага 4 кг

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Forte FGS-125 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Forte FGS-125

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Forte FGS-125

Код товару: 81514
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TV 2245 5934 грн
Код товару: 206447
На замовлення, 1-3 дні
Forte FGS5200MG 5977 грн
Код товару: 154934
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →