Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK)

Код товару: 213350
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK)

Вид поверхні: класична / Тип нагрівальних елементів (конфорки): газові / Кількість конфорок: 4 / Матеріал решіток: чавун / Управління: механічне / Габарити: 60x52x4,3 см

Ціна: 7224 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK)

Кожній людині на кухні знадобиться така річ, як варильна поверхня Ventolux HSF640. Без неї ви будете, як без рук. Вона дозволить вам смажити, тушкувати чи варити продукти швидко, за рахунок власної збірки. Зручна у використанні, не викликає проблем під час експлуатації. Варильна поверхня Ventolux HSF640 виготовлена ​​з високоякісних матеріалів. Так як в її основі лежить нержавіюча сталь, то ви можете не турбуватися за збереження поверхні: вона буде стійкою до корозії, що продовжить їй службу. Поверхня має чотири стандартні газові конфорки. Працювати з пристроєм зручно за рахунок поворотних перемикачів, а також функції електрозапалювання. Навіть через багато років варильна поверхня будезадовольняти своєю працездатністю завдяки своїй якості. Варильна поверхня Ventolux HSF640 чудово впишеться в інтер'єр будь-якої кухні завдяки своєму зовнішньому вигляду. Вона має мінімальний дизайн, який виглядає приємно. Поверхня не зіпсує загальний інтер'єр, і приноситиме естетичне задоволення своїм виглядом. У разі забруднення вона легко відмивається, що є величезним плюсом. Варильні поверхні Ventolux сьогодні все частіше замінюють класичні плити на сучасних кухнях. Одна з важливих переваг варильної панелі – можливість монтажу в монолітну стільницю, що надає кухні елегантного вигляду. Сьогодні виробники кухонної техніки випускають варильні поверхніВентолюкс різного дизайну – від вінтажної класики до футуристичних виробів, що дозволяє вписати варильну панель у дизайн кухні будь-якого стилю.

Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK)

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Механіка
Таймер каміна -
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє

* Технічні характеристики Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VENTOLUX HSF640-T2G CS (BK)

Код товару: 124753
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 124755
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162244
На замовлення, 1-3 дні
Kernau KHC 6411 7267 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →