Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B

Код товару: 213081
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 6 • нагрівальні елементи: індукційні • розміри (ШхГ): 78x52 см • чорний

Ціна: 28638 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B

 Функція STAND-BY
Після відключення обладнання воно переходить у стан сну, завдяки чому споживає всього 0,5 Вт, що значно заощаджує споживання електроенергії.

Функція BRIDGE
Завдяки цій функції можна з'єднати дві сусідні конфорки в одну. Це спростить приготування страв навіть у винятково великому посуді нестандартної форми. Не стануть проблемою великі сковорідки-гриль, жаровні, а також велика кількість маленького посуду.

Покриття BLACK UNDERCOAT
Ефективно приховує під склом усі елементи конструкції обладнання. Навіть при освітленні зі стелі чи витяжки внутрішня частина плити залишається невидимою, а її поверхня - ідеально чорна.

Управління SLIDER
Даєбезпосередній доступ до вибраного рівня потужності за допомогою одного дотику до панелі керування. Користування плитою є простим, швидким та інтуїтивним.

Таймер
Функція, яка полегшує роботу на кухні та піклується про Вашу зручність. Вона дає можливість запрограмувати час роботи обладнання.

Батьківське блокування
Запобігає увімкненню та вимкненню пристрою маленькими дітьми. Деактивуючи панель керування, функція запобігає випадковій зміні налаштувань та програм.

Функція AUTO POWER
Функція, завдяки якій конфорки автоматично пристосовуються до розміру посуду, внаслідок чого плита споживає абсолютний мінімум енергії,необхідний у процесі приготування.

Функція AUTO STOP
Функція полягає в автоматичному відключенні плити у разі заливання варильної поверхні. Це виключає ризик пошкодження пристрою.

Функція BOOSTER
Це функція, завдяки якій конфорки мають високу потужність і дають можливість закип'ятити воду або підігріти конкретну страву протягом короткого часу.

Установка 400 В
Плити бренду Kernau пристосовані до підключення до мережі з напругою 400 В. Модифікацію підключення може здійснити лише кваліфікований електрик, пристосовуючи обладнання до певної мережі.

Функція KEEP WARM
Функція, яка дозволяє досягти та автоматично утримуватитемпературу 70 °C, завдяки чому Ви легко уникнете википання рідини та пригоряння страв до дна посуду.

Функція STOP & GO
Функція, що забезпечує ще більший контроль над процесом приготування. Вона успішно справляється в ситуаціях, коли ваше приготування необхідно на короткий час припинити, після чого всі робочі конфорки перейдуть у режим «підтримання тепла», завдяки чому нічого не пригорить або википить.

Автоматичне виявлення посуду. Інноваційна функція, завдяки якій варильна поверхня автоматично визначає, в якому полі розміщено посуд, і дозволяє керувати цим полем. Користувач може негайно відрегулювати потужність нагріву дляданої страви. Завдяки цьому управління конфорками буде надзвичайно легким та швидким.

Автоматична функція BRIDGE
Функція, що забезпечує ще більший контроль над процесом приготування. Вона успішно справляється в ситуаціях, коли ваше приготування необхідно на короткий час припинити, після чого всі робочі конфорки перейдуть у режим «підтримання тепла», завдяки чому нічого не пригорить або википить.

DOUBLE BOOSTER
Користувач має до 2 рівнів потужності для функції BOOSTER. Ми можемо збільшити потужність на 10% або навіть на 40%, порівняно з максимальним рівнем потужності. Ця функція дозволить вам нагріти їжу або закип'ятити воду максимально короткий час.Користувач вирішує сам, наскільки швидко він хоче нагріти певну страву.

Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 6 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 78x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Kernau KIH 7634-6B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KIH 7634-6B

Код товару: 79163
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 125930
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →