Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Kernau KHC 6411

Код товару: 162244
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Kernau KHC 6411

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 4 • нагрівальні елементи: гофрована стрічка (Hi-Light) • розміри (ШхГ): 59x52 см • чорний

Ціна: 7267 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Kernau KHC 6411

Вся поверхня плити покрита чорним покриттям, завдяки якому електрична плита та елементи її конструкції залишаються непомітними. Конфорки мають індикатор залишкового тепла, що повідомляє про високу температуру. Його дія полягає в активації символу "Н" на певній конфорці, аж до моменту її охолодження. Функція AUTO- STOP – це захист від пошкодження плити у разі випадкового її включення, тривалої перерви в роботі, википання рідини на панель керування або пригорання. Дуже важливим елементом захисту сімей з дітьми є батьківське блокування, яке запобігає зміні налаштувань та включенню плити маленькими членами сім'ї.

Функція HI-LIGHT
Ця функціядозволяє плиті отримати максимальну потужність у вибраній зоні приготування за дуже короткий час. Це дозволяє швидко нагрівати чи варити їжу.

Функція STAND-BY
Після відключення обладнання воно переходить у стан сну, завдяки чому споживає всього 0,5 Вт, що значно заощаджує споживання електроенергії.

Попередження про можливі опіки
Після нагрівання поверхні плити вище 60 °C на панелі керування з'являється буква "Н", яка попереджає про можливість опіку.

Функція AUTO STOP
Функція полягає в автоматичному відключенні плити у разі заливання варильної поверхні. Це виключає ризик пошкодження пристрою.

Сенсорне управління
/> Спрощує вибір запланованої програми. Це дуже просто та інтуїтивно зрозуміло. Передня частина пристрою гладка, що дозволяє легко її очищати.

Батьківське блокування
Запобігає увімкненню та вимкненню пристрою маленькими дітьми. Деактивуючи панель керування, функція запобігає випадковій зміні налаштувань та програм.

Вбудована поверхня Kernau KHC 6411 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Kernau KHC 6411 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Kernau KHC 6411 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Kernau KHC 6411

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Kernau KHC 6411 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Kernau KHC 6411

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KHC 6411

Код товару: 123433
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316964
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330034
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →