Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B

Код товару: 162246
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 4 • нагрівальні елементи: індукційні • розміри (ШхГ): 59x52 см • чорний

Ціна: 11567 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B

    Кожна конфорка варильної поверхні має надзвичайно зручний індикатор залишкового тепла, який попереджає про можливість опіку у разі дотику до поверхні гарячої плити та гарячого посуду. Виробник покрив панель управління покриттям Anti Touch, що запобігає залишенню на ній слідів відбитків пальців. Захист AUTO STOP запобігає пошкодженню плити у разі випадкового її увімкнення, тривалої перерви в роботі, википанню рідини на панель керування або пригоранню. Індукційна плита KIH 64-2B бренду Kernau оснащена батьківським блокуванням, яке запобігає зміні налаштувань та включенню плити дітьми. Дана вбудована індукційна плита є не тількицікавою на вигляд, але також практичною та зручною у використанні.

Функція STAND-BY
Після відключення обладнання воно переходить у стан сну, завдяки чому споживає всього 0,5 Вт, що значно заощаджує споживання електроенергії.

Таймер
Функція, яка полегшує роботу на кухні та піклується про Вашу зручність. Вона дає можливість запрограмувати час роботи обладнання.

Батьківське блокування
Запобігає увімкненню та вимкненню пристрою маленькими дітьми. Деактивуючи панель керування, функція запобігає випадковій зміні налаштувань та програм.

Функція AUTO POWER
Функція, завдяки якій конфорки автоматично пристосовуються до розмірупосуду, внаслідок чого плита споживає абсолютний мінімум енергії, необхідний у процесі приготування.

Покриття ANTI TOUCH
При використанні плити необхідно торкатися панелі керування. Покриття Anti Touch запобігає появі на ній слідів відбитків пальців та забруднень.

Функція AUTO STOP
Функція полягає в автоматичному відключенні плити у разі заливання варильної поверхні. Це виключає ризик пошкодження пристрою.

Функція BOOSTER
Це функція, завдяки якій конфорки мають високу потужність і дають можливість закип'ятити воду або підігріти конкретну страву протягом короткого часу.

Сенсорне управління
Полегшує вибір запланованоїпрограми. Це дуже просто та інтуїтивно зрозуміло. Передня частина пристрою гладка, що дозволяє легко її очищати.

Попередження про можливі опіки
Після нагрівання поверхні плити вище 60 °C на панелі керування з'являється буква "Н", яка попереджає про можливість опіку.

Установка 400 В
Плити бренду Kernau пристосовані до підключення до мережі з напругою 400 В. Модифікацію підключення може здійснити лише кваліфікований електрик, пристосовуючи обладнання до певної мережі.

Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Kernau KIH 64-2B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KIH 64-2B

Код товару: 92116
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PPP 6A6B90 11610 грн
Код товару: 286433
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH PNP 6B2O92R 11653 грн
Код товару: 46477
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →