Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB)

Код товару: 309529
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Додаткове обладнання для оптики Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB)

Суперлегкий і компактний у складеному вигляді, здатний нести навантаження до 3 кг, карбоновий штатив Vesta TB 204CB стане ідеальним супутником фотографа, що веде активний спосіб життя, і часто виїжджає для зйомок у різні куточки країни або навіть планети. Довжина штатива у складеному вигляді без проблем дозволяє перевозити його в ручній поклажі при перельотах будь-якими авіалініями. Незважаючи на малу вагу та розміри самого штатива, надійні замки секцій та якісна головка дозволяють працювати з більш важкими DSLR-камерами.

Ціна: 7110 грн
шт

Опис товару Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB)

Моделі VESTA TB мають надійні замки телескопічних секцій, що швидко фіксуються, ніжок системи Quick-twist Lock. Замки розбірні, і розроблені таким чином, щоб їх було легко очистити від бруду, пилу та піску навіть після зйомок на пляжі. Для макрозйомки з низьким кутом штатив має три кути нахилу ніг, що легко встановлюються, і оснащений фіксатором, що дозволяє зняти центральну колону і опуститися до мінімальної робочої висоти. Крім того, заощаджуючи час, Ви можете просто перевернути центральну колону вниз і використовувати штатив для макрозйомки. Кульова головка T-46, сумісна зі стандартом кріплення Arca Swiss, дозволяє використовувати будь-який майданчик, сумісний з Arca Swiss. Головка має ергономічну алюмінієву фіксуючу ручку, яка дозволяє легко фіксувати обертання шарового шарніра навіть у холодних та вологих умовах, коли необхідні рукавички.

Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Додаткове обладнання для оптики купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Додаткове обладнання для оптики и купити Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB)

* Технічні характеристики Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard Vesta TB 204CB (Vesta TB 204CB)

Код товару: 306775
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360384
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360472
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →