Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1)

Код товару: 309530
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Додаткове обладнання для оптики Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1)

Часто для зручності спостереження підзорну трубу в польових умовах потрібно невисокий, але надійний штатив, який буде настільки легким і компактним, що його не важко буде розмістити в рюкзаку за плечима. Саме таким є штатив Espod CX1 від компанії Vanguard.

Ціна: 2160 грн
шт

Опис товару Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1)

Завдяки ексцентриковим замкам швидкої фіксації трисекційні телескопічні ніжки за пару секунд дозволяють встановити і надійно зафіксувати штатив на висоті до 50 см, а висувна центральна колона при необхідності збільшить висоту ще на 10 см. Цей настільний штатив здатний нести навантаження до 2.5 кг, забезпечуючи при цьому стійкість, тому чудово підійде для більшості підзорних труб з діаметром об'єктиву до 85 мм. Штатив буде зручним і для фотографів, на ньому можна встановлювати бездзеркальні камери та легкі DSLR-камери зі штатними об'єктивами. Гумові ніжки спеціальної округлої форми дозволяють залишатися штативом стійким на більшості типів поверхонь. 2D головка вільнообертається в горизонтальній площині та дозволяє здійснювати значний нахил вгору та вниз. А довга ручка забезпечує зручне та плавне керування підзорною трубою або камерою під час панорамування. Для надійності кріплення камер та труб на головці передбачений пружний фіксатор.

Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Додаткове обладнання для оптики купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Додаткове обладнання для оптики и купити Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1)

* Технічні характеристики Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard Espod CX 1 (Espod CX 1)

Код товару: 339774
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306775
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360384
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →