Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток

Код товару: 171328
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стерилізатор Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток

-Життєвий цикл уф лампи: 8000 годин роботи;
-УФ інтенсивність: 1000uW/cm;
-Розмір: 200 * 70 * 130 мм;
-Робоча напруга: 180mA споживання: 2W
-Озонова концентрація від 0,01 РРМ до 0,05 РРм;
-Температура зберігання 5-50°С.

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток

 Упевнені набридло постійно віддавати кровно зароблені гроші сім'ї стоматолога! Ваше рішення покращить Ваше здоров'я назавжди!

*Ультрафіолетовий стерилізатор за 8 хвилин допомагає знищити до 99,9% бактерій, вірусів та грибків завдяки встановленій портативній ультрафіолетовій озоновій лампі.
* УФ стерилізатор сприяє комплексному лікуванню захворювань порожнини рота через відсутність розмноження шкідливих мікроорганізмів на поверхні зубних щіток.
* Ультрафіолетове дезінфікуюче світло вбиває шкідливі бактерії, які викликають інфекційні захворювання, хвороби серця, інсульт, респіраторні інфекції, інфекції крові, виразки, інфекції шлунково-кишкового тракту,захворювання ясен, захворювання порожнин та хвороб, небезпечних для життя!
* Універсальні фіксатори стерилізатора добре підходять для надійного кріплення всіх моделей зубних щіток, у тому числі електричних;
*Знезараження ультрафіолетовими променями – перевірена та широко поширена техніка дезінфекції у стоматологіях та хірургічних відділеннях усього світу. Процес абсолютно безпечний для довкілля та здоров'я людини; *Стерилізатор зубної щітки з ультрафіолетом виконаний з антибактеріального біокерамічного матеріалу. Пряме свічення ультрафіолету, шкідливе для рогівки очей, тому дезінфектор обладнаний спеціальною кришкою;

Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стерилізатор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стерилізатор и купити Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток

Тип стерилізації Ультрафіолетова
Сфера використання Побутовий
Колір справи Білий
Влада
Розміри 200*70*130 мм

* Технічні характеристики Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ультрафіолетовий стерилізатор зубних щіток

Код товару: 173829
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174035
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 178527
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →