Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний

Код товару: 171327
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: 1A
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стерилізатор УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний

Клавіатура комп'ютера або ноутбука, комп'ютерна миша, а також смартфон є найбруднішими предметами, що потрапляють до вас щодня. 4 ультрафіолетові лампи потужністю 2W дозволяють обробити мобільний пристрій УФ променями навіть у важкодоступних місцях, усуваючи мікроби та до 99,9% бактерій.
Великий внутрішній простір (6.3 x 3.3 x 0.43 дюймів) вміщує більшість смартфонів і мобільних пристроїв: Iphone X, Iphone XS, Iphone XS Max, Iphone 11, Iphone 11 Pro, Iphone 11 Pro Max, Samsung S10 та інші.

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний

 Важливо:

 
1. Не рекомендується використовувати у стерилізаторі смартфон у чохлі, габарити чохла можуть перешкоджати закриттю кришки.
 
2. Несумісний із Samsung Galaxy Note 8, Note 9, A70, A9 Star, A9s, S8+, A40s.
 
Компактні розміри дозволяють брати стерилізатор із собою. Ви можете продезінфікувати смартфон на роботі, подорожі, на роботі.
 
Режим стерилізації включається примусово центральною кнопкою. Після закінчення стерилізації УФ лампи автоматично вимикаються. Можна стерилізувати будь-які предмети, які помістяться за габаритами у внутрішній простір стерилізатора. Бездротова зарядка весь цей час доступна і продовжує заряджати телефон навітьпісля вимкнення режиму стерилізації.
 
Бездротова зарядка - просто помістіть смартфон усередину, і зарядка почнеться негайно. Заряджання USB можна використовувати за допомогою USB-порту. Стерилізатор підключається до джерела живлення, або до портативної батареї (micro USB/USB шнур входить в комплект поставки).

УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стерилізатор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стерилізатор и купити УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний

Тип стерилізації Ультрафіолетова
Сфера використання Побутовий
Час стерилізації 360 с
Колір справи Чорний
Влада УФ лампи 2W – 4 шт.
Вхід: 5V-2.0A
Вихід: 5V-2.1A
Вихід для бездротової зарядки: 5V-1A

* Технічні характеристики УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на УФ стерилізатор 2 в 1 для мобільних телефонів з бездротовою зарядкою Чорний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →