Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver

Код товару: 191470
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Симулятори потужності Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver

Бажаєте мати гарну фігуру атлета – тренуйте спину різноманітно. Використовуйте потяг до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine.

Ціна: 16010 грн
шт

Опис товару Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver

 Призначення

Seated Row Machine – це тренажер важільного типу, призначений для тренувань з вільною вагою, спрямованих на розвиток м'язів спини. При цьому, на відміну від штанги чи гантелей, він забезпечує повну нерухомість тілу спортсмена. У тренажері можна робити тяги різним хватом, до пояса чи грудей, проте допомогти собі ривками корпусу, підсідами або змінити обрану амплітуду руху неможливо.
Така особливість тяги з упором дозволяє глибоко пропрацювати всі волокна найширшого м'яза спини, що забезпечує їй максимальний розвиток і підвищує загальну функціональність. Непряма робота біцепсів та задніх дельт – приємний побічний ефект даноговправи.
Тренажер невеликий і досить зручний для домашнього спортуголка і має неабиякий запас міцності, щоб довгі роки протистояти зносу в громадському тренажерному залі. Займатися на ньому можуть і початківці, і досвідчені атлети.
 
Опис снаряда
Тренажер є єдиною конструкцією, що складається з рами і системи важелів, виготовлених із сталевого квадратного профілю промислового класу. Регульоване сидіння та упор покриті пружним спіненим матеріалом і оббиті полівінілхлоридом. Незалежні один від одного важелі тренажера мають дві пари рукояток – шарнірно-зчленовані D-подібні та фіксовані прямі. Вагові стеки на іншому кінціважелів призначені для стандартних млинців від штанги.
 
Як тренуватися
Налаштуйте висоту сидіння і кут нахилу упору під себе і встановіть оптимальний для вашої фізичної підготовки вагу. Сядьте на лаву, щільно поставте ноги на підлогу, обіпріться верхньою частиною тіла на вертикальний упор і візьміться за рукояті бажаним хватом. Не відриваючись від упору, повільно потягніть важелі на себе, намагаючись відвести лікті якнайдалі назад. Зробіть паузу, звівши лопатки разом, а потім повільно опустіть вагу назад у вихідне положення, не дозволяючи йому впасти. Виконайте необхідну кількість таких повторень.
 
Переваги тренажера
Має великий запастому термін експлуатації практично не лімітований.
Підходить як для дому, так і для комерційного використання.
Ідеальний для цілеспрямованого опрацювання м'язів спини.
Може використовуватися спортсменами з різними фізичними даними.

Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Симулятори потужності купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Симулятори потужності и купити Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver

Тип Тяга до грудей з упором
Максимальна вага користувача 100 кг
Додаткові характеристики Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC)
Регульований кут нахилу лави: є
Призначення: багатофункціональна лава для силових тренувань
Розміри 150x90x121 см

* Технічні характеристики Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тяга до грудей з упором Zelart AX1026 Seated Row Machine Silver

Код товару: 191470
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228291
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit DH 81713 24166 грн
Код товару: 171428
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit DH 81715 34185 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →