Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver

Код товару: 191158
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Симулятори потужності Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver

Якщо ви хочете максимально розвинути біцепс, то вам слід вибирати для цієї мети найефективніші вправи. Одне з них – згинання рук на лаві Скотта.

Ціна: 7106 грн
шт

Опис товару Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver

 Призначення

Лавка Скотта Zelart AF4009 ALTAS FITNESS призначена для цільового навантаження біцепсів та є неодмінним атрибутом практично кожного атлетичного залу. Змінюючи ширину хвата, можна досягти максимального пікового скорочення зовнішньої та внутрішньої головки біцепса. При цьому вправи на лаві Скотта дозволяють сконцентруватися не тільки на масі біцепса, але і на його формі. Так вони допомагають розвинути нижню частину цього м'яза (черевце), який створює враження наповненості біцепса, завдяки чому він чудово виглядає навіть у розслабленому стані.
 
Коли справа доходить до вправ на біцепс, ніщо не зрівняється з лавою Скотта, тому вони мають бути в арсеналібудь-якого атлета, незалежно від рівня його підготовленості. Її висока ефективність обумовлена ​​тим, що вона, маючи кут 30 °, дозволяє зручно розташувати руки і досягти максимального розтягування м'яза, одночасно знімаючи навантаження з ліктів і попереку. При цьому руки рухаються повною амплітудою.
 
Компактні розміри лави уможливлюють її використання в невеликому приміщенні. Тому вона ідеально впишеться і в особистому спортивному куточку, і в аматорському тренажерному залі, і в комерційному фітнес-центрі.
 
Опис снаряда
Основною лавкою служить масивна рамна конструкція з високоякісного металу, досить широка, щоб забезпечити користувачевімаксимальну стійкість. Регульоване по висоті сидіння та похилий «пюпітр» гарантують комфорт тренувань для людей різного зростання. Оптимальна ширина стійок для штанги дозволяє працювати як із укороченим EZ-грифом, так і з будь-яким стандартним грифом. При цьому стійки не заважатимуть атлету, якщо він захоче потренуватися з гантелями.
 
Переваги
Міцна стійка конструкція, яка прослужить довгі роки.
Дозволяє опрацювати біцепси з максимальною ефективністю.
Може використовуватися як удома, так і у великому тренажерному залі.

Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Симулятори потужності купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Симулятори потужності и купити Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver

Тип Лава Скотта
Максимальна вага користувача 120 кг
Додаткові характеристики Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC)
Регулювання висоти: є
Призначення: для вправ на біцепс
Розміри 91x65x93 см

* Технічні характеристики Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Лава Скотта Zelart AX1010 ALTAS FITNESS Silver

Код товару: 191158
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191149
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 319869
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →