Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо

Код товару: 51298
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Беломо
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо

Сушіння • потужність: 500 Вт • кількість секцій: 5 • система сушіння: конвективна • терморегулятор: 3 рівні • продукти для сушіння: фрукти, овочі, гриби, ягоди, трави, хліб

Ціна: 2709 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо

Унікальність елесушарки БелОМО полягає в тому, що процес сушіння продуктів здійснюється максимально швидко та ефективно, завдяки системі спрямованого потоку теплого повітря. Двигун з вентилятором створює потік повітря, що нагрівається, поступає рівномірно на піддони з продуктами. Тепле повітря подається вентилятором у простінок піддону (піддони мають подвійну стінку), а потім звідти горизонтально на кожен піддон. Потік теплого сухого повітря, що постійно надходить, виштовхує старий, який увібрав в себе вологу з продуктів. Така схема руху повітря дозволяє забезпечити найбільш ефективне сушіння продуктів. При досягненні заданої температури електронагрівачавтоматично вимикається. При зниженні температури нижче заданої електронагрівач автоматично вмикається.

Електронагрівач включається, якщо встановлена ​​температура сушіння вище температури навколишнього повітря.
Терморегулятор служить для плавного регулювання температури сушіння продуктів і має три основні температурні зони: 1 і 2 зони рекомендуються для сушіння трав, 3 – для сушіння фруктів, ягід, овочів та грибів.

Електросушарки БелОМО виготовлені із матеріалів високої якості. Це екологічно чистий пластик, який абсолютно інертний до харчових продуктів. Він не вступає з ними в реакцію за жодних умов. Отже, у процесі сушіння продуктів відбуваєтьсялише видалення вологи і здійснюється ніяких інших небажаних процесів. Корпусні деталі в зоні нагрівання виготовлені із пластику підвищеної термостійкості та пожежної безпеки.

Попередня підготовка продуктів полягає у промиванні та нарізці. Далі їх укладають на піддони і підключають сушильний апарат до електричної мережі. Вага сушарки БелОМО становить трохи більше 4 кг. Сушильний апарат займає зовсім небагато місця.

Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо

Потужність 500 Вт
Кількість ярусів 5 штук
Кількість режимів 3 шт
Матеріал корпусу Пластик
Регулювання температури 45-60 °С
Номінальне завантаження піддону (кг) 3 кг
Продукти для сушіння трави, фрукти, овочі, гриби
Висота ярусу 3.5 кг
Особливості, додаткові характеристики Діаметр поверхні сушіння: 32 см
Корпус виготовлений із харчового пластику
Габарити 29 х 35 х 35 см
Вага 4 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів Сушіння фруктів Біломо

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сушіння фруктів Біломо

Код товару: 148095
На замовлення, 1-3 дні
ROTEX RD620-Y 2752 грн
Код товару: 217065
На замовлення, 1-3 дні
Ardesto FDB-5385 2752 грн
Код товару: 235908
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →