Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063

Код товару: 342684
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Concept
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063

Сушарка для овочів та фруктів Concept SO 1063 є модель сушарки, за допомогою якої ви зможете досить швидко висушити різноманітні овочі, фрукти, зелень та ягоди, при цьому в них залишиться максимально корисна кількість вітамінів та інших мікроелементів.

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063

Сушарка для овочів та фруктів Concept SO 1063 являє собою модель сушарки, за допомогою якої ви зможете досить швидко висушити різноманітні овочі, фрукти, зелень та ягоди, при цьому в них залишиться максимально корисна кількість вітамінів та інших мікроелементів.
 
Компактна та практична сушарка фруктів з термостатом та багатофункціональною електронною системою управління, обладнаною світлодіодним цифровим дисплеєм. Відрізняється порівняно компактними габаритними розмірами та 9-ярусною конструкцією лотків прямокутної форми.
 
Позиціонується як продукт базової цінової категорії, який призначений для побутового використання. Підійде користувачам,віддають перевагу техніку з високим рівнем автоматизації.
 
Крім асортименту традиційних та екзотичних овочів чи фруктів, ця модель допоможе швидко висушити лікарські/пряні трави, горіхи, гриби, цілі чи нарізані ягоди, злаки, м'ясо і навіть рибу. З її допомогою можна приготувати найсмачніші м'ясні та рибні чіпси, дуже популярні у любителів прохолодних напоїв. Крім цього, сушарка фруктів Concept SO-1063 здатна якісно зав'ялити м'ясо або рибу, приготувати сухарики або підсушити домашню локшину.
 
Якісний термостійкий пластик, з якого виготовлена ​​більша частина конструкції, не має запаху та стійок до зношування. Електронна система керуваннядає можливість точно регулювати температуру від 35 до 70 ° C (крок 5 ° C). Вбудований цифровий таймер може автоматично завершити процес після заданого часового інтервалу (до 19.5 год).
 
Прозорі стінки лотків дозволяють контролювати процес візуально. Низькошвидкісний вентилятор та нагрівальний елемент потужністю 260 Вт гарантують тиху та економну роботу.

Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063

Потужність 245 Вт
Кількість ярусів 9
Матеріал корпусу Пластик
Регулювання температури Есть
Тип механізму Расположение вентилятора (нагревателя): снизу
Продукти для сушіння Овощи
Фрукты
Зелень
Ягоды
Висота ярусу 35 мм
Особливості, додаткові характеристики Термостат
Таймер выключения
Защита от перегрев
Автоматическое отключение
Габарити Размер лотка: 315 x 255 мм
Колір Зеленый

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів Concept SO 1063

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Concept SO 1063

Код товару: 151197
На замовлення, 1-3 дні
Concept SO 1001 2322 грн
Код товару: 195869
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SFD 851GR 2322 грн
Код товару: 131397
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →