Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765

Код товару: 337563
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Maestro
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765

Сушарка для овочів та фруктів Maestro MR-765 призначена для сушіння овочів, ягід, фруктів, квітів, лікувальних трав, приготування мюслі в домашніх умовах.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765

Сушарка для овочів та фруктів Maestro MR-765 призначена для сушіння овочів, ягід, фруктів, квітів, лікувальних трав, приготування мюслі в домашніх умовах.
 
Доступна конвективна сушарка фруктів невеликої потужності з нижнім розташуванням вентилятора. Обладнана надійним термостатом та інтуїтивно зрозумілою механічною системою керування.
 
Відрізняється помірними габаритними розмірами, скромною вагою та простою ярусною конструкцією, що складається з п'яти круглих пластикових лотків (піддонів). Виробником позиціонується як недорогий продукт базової цінової категорії, орієнтований домашнє використання. Призначена для широкого кола економнихкористувачів, які віддають перевагу доступній, простій та ефективній побутовій техніці.
 
Крім нарізки традиційних та екзотичних овочів/фруктів, ця модель здатна сушити лікарські/пряні трави, гриби, цілі або нарізані ягоди та горіхи. Зможе приготувати м'ясні чи рибні чіпси, які користуються заслуженою популярністю у любителів пива. Також сушарка подолає завдання швидкого приготування сухариків, просушування домашньої вермішелі або в'ялення м'яса/риби.
 
Поворотний механічний перемикач дає можливість регулювати температуру повітря, що нагнітається, в діапазоні від 35 до 70°C (8 позицій з кроком 5°C). Прозорі стінки лотків (піддонів), виконаних зхарчового пластику, дозволяють контролювати процес сушіння візуально і не допускати пересушування. Надійний вентилятор на підшипниках та нагрівальний елемент потужністю 245 Вт гарантують тиху та економну роботу.

Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765

Потужність 245 Вт
Кількість ярусів 5
Матеріал корпусу Пластик
Регулювання температури Есть
Тип механізму Расположение вентилятора (нагревателя): снизу
Конвективная система сушки
Номінальне завантаження піддону (кг) 1 кг
Продукти для сушіння Овощи
Фрукты
Грибы
Ягоды
Травы
Конвективная система сушки
Особливості, додаткові характеристики Терморегулятор
Термостат
Защита от перегрева
Встроенный вентилятор
Плавная регулировка температуры
Габарити Размеры (ШхГхВ): 28 х 32 х 32 см
Вага 2.5 кг
Колір Белый

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів Maestro MR-765

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Maestro MR-765

Код товару: 151197
На замовлення, 1-3 дні
Concept SO 1001 2322 грн
Код товару: 195869
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SFD 851GR 2322 грн
Код товару: 131397
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →