Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості Strateg Savanna (51204)

Код товару: 167056
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Strateg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості Strateg Savanna (51204)

Навчальний тактильний набір "Savanna" з кінетичним піском та тестом.

Ціна: 344 грн
шт

Опис товару Набір для творчості Strateg Savanna (51204)

 Учбовий тактильний набір "Savanna". У комплекті: кінетичний пісок (4 кольори по 350 г), тісто для ліплення (5 кольорів), контейнер для зберігання тіста, навчальний посібник та картки, пасочки для піску та тіста (8 шт) та стек. Кінетичний пісок схожий на звичайний вологий пісок, але разом з цим він абсолютно сухий, приємний на дотик, повітряний і м'який, тече крізь пальці, залишаючи долоні сухими та чистими, чудово зберігає форму під час ліплення. Тісто для ліплення добре тримає форму і не прилипає до рук. За допомогою набору, дитина з легкістю зможе вивчити нових тварин та інформацію про них. На картках є невеликі нотатки, які розповідають про мешканців савани. Доповнити навчання наочним прикладом допоможутьфігурки тварин, зроблені своїми руками з кінетичного піску та тіста. Бренд: StrategМова: УкраїнськаУпаковка: КоробкаКолір: РізнокольоровийВага в упаковці: 1780 гГабарити в упаковці: 30 x 22,5 x 6,5 смКраїна виробник: УкраїнаМатеріал: КомбінованийКомплектація: Кінетичний пісок (4 кольори по 350 г), , контейнер для зберігання тіста, навчальний посібник та картки, пасочки для піску та тіста (8 шт), стек.

Набір для творчості Strateg Savanna (51204) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості Strateg Savanna (51204) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості Strateg Savanna (51204) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості Strateg Savanna (51204)

Огляд набори для творчості
Вікова група 5+

* Технічні характеристики Набір для творчості Strateg Savanna (51204) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості Strateg Savanna (51204)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Strateg Savanna (51204)

Код товару: 280683
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195551
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195552
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →