Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309)

Код товару: 160475
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Strateg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309)

Матеріал: пластик, тісто;
Комплект: 6 паличок Bezze, крем-мус (3 шт.), 4 палички тіста, посуд (20 шт.), декор, інструкція;
Розмір упаковки: 41.1 х 32.5 х 7.5 см.

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309)

Поєднати розвагу з творчістю, розвинути фантазію та художні здібності малюка допоможе набір «La petite desserts» (Strateg 71309). Ваше маля любить тістечка і солодкі смакоти, і йому подобається пригощати ними друзів? За допомогою набору він зможе створити частування зі справжнім паризьким шармом. Зі спеціальної м'якої, повітряної маси Bezze та скульптурного тіста можна виліпити масу неповторних французьких солодощів, прикрашених декоративними елементами, які є в наборі. Немає обмежень у творчості – потрібна лише фантазія! Для сервірування тістечок та десертів передбачено велику кількість різноманітного посуду — вази, келихи, чашки, мартинниці, виделки та ложечки. Для зручностівикористання крем-мус упакований в кульки з фігурними насадками. Маса для ліплення Bezze дуже пластична, різні кольори легко змішуються, вона не забруднює руки і може набувати будь-якої форми. Має яскраві кольори та абсолютно безпечна для дітей. Повністю твердне, зберігаючи виліплену форму, при кімнатній температурі протягом 24 годин. Склад тіста для ліплення: вода, борошно пшеничне, сіль, консервант, барвник, масло, хлорид кальцію, сорбат калію.

Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309)

Огляд Набір для ліплення
Вікова група 6+

* Технічні характеристики Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Набір для творчості Strateg La petite desserts (71309)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Strateg La petite desserts (71309)

Код товару: 195589
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195592
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195547
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →