Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Сталь ММА-285К

Код товару: 260220
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: СТАЛЬ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Сталь ММА-285К

Зварювальний інвертор ММА-285К – якісний, надійний апарат, призначений як для використання в домашніх умовах, так і для професійних цілей. Інвертор виготовлений за технологією IGBT із застосуванням потужних силових транзисторів. Завдяки такому рішенню, інвертор вийшов дуже компактним і має невелику вагу – всього 6,5 кг.

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Сталь ММА-285К

Зварювальний інвертор ММА-285К – якісний, надійний апарат, призначений як для використання в домашніх умовах, так і для професійних цілей. Інвертор виготовлений за технологією IGBT із застосуванням потужних силових транзисторів. Завдяки такому рішенню, інвертор вийшов дуже компактним і має невелику вагу – всього 6,5 кг. Застосування в конструкції інноваційних, запатентованих рішень дозволило знизити споживання електроенергії апаратом у порівнянні з класичними трансформаторними зварюваннями в кілька разів. Вам не варто більше переживати, що в мережі слабка напруга, або що сусіди вдадуться скаржитися через стрибки світла! Світязь ММА-285К Pro варить постійним струмом та може використовуватиелектроди діаметром від 16 до 40 мм. Зварювальний струм регулюється в межах від 20 до 285А. Серед відмінностей даної моделі, хотілося б також відзначити подовжені кабелю, зручний пластиковий кейс, функцію антиприлипання електрода, наявність термозахисту від перегріву, ОСОБЛИВОСТІ: • Широкий діапазон зварювального струму • Робота постійним струмом • Захист від перегріву • Захист від прилипання електрода • Пуск із гарячого стану • Невелика вага • Компактні розміри • Сертифікація за стандартами ISO • Пластиковий кейс для зберігання

Зварювальні апарати Сталь ММА-285К Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Сталь ММА-285К в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Сталь ММА-285К в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Сталь ММА-285К

Тип інвертор
Огляд зварювальний
Напруга 220 В
Зварювальний струм 285 А
Діаметр зварювального електрода 5 мм
Захист від перегріву є
додаткові характеристики додаткові функції: форсаж дуги (Arc Force), захист від залипання (Anti-Stick), гарячий старт (Hot Start).
Розміри 270 х 180х 200 мм
Вага 4.5 кг

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Сталь ММА-285К можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Сталь ММА-285К

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сталь ММА-285К

Код товару: 303650
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265278
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265279
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →