Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280

Код товару: 260268
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SHYUAN
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280

Зварювальний інвертор Shyuan MMA 280 – класичний зварювальний апарат для проведення всіх типів зварювальних робіт – зварювання, різання та наплавлення всіх типів металів (крім Al та його сплавів).

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280

Зварювальний інвертор Shyuan MMA 280 – класичний зварювальний апарат для проведення всіх типів зварювальних робіт – зварювання, різання та наплавлення всіх типів металів (крім Al та його сплавів). Основні переваги апарату: не висока ціна, індикатор поточного зварювального струму, пластикова накладка на органах управління, що запобігає їх пошкодженню при роботі. Також варто відзначити достатню невибагливість апарату Shyuan MMA 280 до якості електричної мережі та не високе енергоспоживання, які дозволяють застосовувати апарат у сільській місцевості, на дачі, у гаражі – скрізь де якість мережі бажає кращого. Зварювальний струм - 20 - 280А з можливістю плавного регулювання. Такий струм дозволяє використовуватибудь-які електроди постійного та змінного струму з робочим діаметром до 5 мм. Завдяки інверторній технології, за якою виконаний апарат, він має ряд функцій, що полегшують працю і збільшують якість – м'який підпал дуги, її стабілізація, антиприлипання електрода. Як охолодний елемент в апараті застосований потужний витяжний вентилятор. При перевищенні критичної температури апарат автоматично вимикається та вмикається після її нормалізації.

Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280

Тип інвертор
Огляд зварювальний
Напруга 230 В
Зварювальний струм 20-280 А
Діаметр зварювального електрода 20-280 мм
Захист від перегріву є
додаткові характеристики Зварювальний струм - 20 - 280А з можливістю плавного регулювання.
Розміри 280х130х200
Вага 6 кг

* Технічні характеристики Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати ШЮАНь ММА-280

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ШЮАНь ММА-280

Код товару: 281389
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295784
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 227239
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →