Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК

Код товару: 303650
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: СТАЛЬ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК

Тип пристрою Зварювальний інвертор
Призначення Електрозварювання
Напруга, 220

Ціна: 3569 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК

 Зварювальний інвертор Сталь ММА-285 – це побутовий зварювальний апарат, який має великий успіх і попит завдяки тому, що має низьку вартість. Представлена ​​модель не перевантажена функціоналом, вона обладнана всіма необхідними для якісної роботи системами, включаючи форсаж дуги та гарячий старт, але не більше для того, щоб зробити апарат доступним для кожного. Ми хочемо також відзначити і те, що в плані експлуатації він досить простий, зручний, не потрібно буде мати великий багаж досвіду, щоб швидко освоїти інвертор у роботі, що просто ідеально для моделі побутового сегменту.

 
Робота від 180В
Купити зварювальний апарат для дому та дачне рішення, модельмає якісно мережевий фільтр, який дозволить Вам безперешкодно працювати навіть за умови низької напруги у мережі. Представлена ​​модель відмінно функціонує навіть при просіданні мережі до 180 В і при цьому повністю зберігає свою ефективність у роботі.
 
Примусове охолодження
Система примусового повітряного охолодження забезпечує стабільну роботу інвертора, вона сприяє тому, що він підтримує нормальний температурний режим зварювальної плати, а з тим і працює інвертор під навантаженням якісно та ефективно.
 
Робота з електродами до 5 мм
Зверніть увагу на те, що дана модель орієнтована на роботу з електродами від 1,6мм у діаметрі та до 5 мм, що говорить про високу ефективність роботи даної моделі. Варто зазначити, що нормальна робота апарату обумовлена ​​застосуванням електродів 3 мм, але це не означає, що він не керується і іншими діаметрами.
 
Захист від навантаження
Варто сказати, що надійність представленої моделі багато в чому зумовлена ​​наявністю у неї систем захисту від термічного навантаження та перевантаження за потужністю, що дозволить використовувати його в інтенсивному режимі, забезпечить його стабільність роботи та додатковий ресурс.

Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК

Тип Сварочный
Огляд инвертор
Напруга 220 В
Зварювальний струм 285 А
Діаметр зварювального електрода 5 мм
додаткові характеристики Функция Анти-прилипания "Anti-Stick", Функция Горячий старт "Hot-Start", Функция Форсаж Дуги "Arc-Force"
Розміри 240х110х156

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Сталь ММА-285ДК

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сталь ММА-285ДК

Код товару: 265278
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265279
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224667
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →