Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Сталь MIG-240

Код товару: 238050
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: СТАЛЬ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Сталь MIG-240

Вид:універсальна Потужність, кВт:5.5 кВт Максимальний діаметр зварювального дроту: 1 мм Максимальний діаметр електрода: 4 мм Межі регулювання зварювального струму: 20-240 А Напруга холостого ходу:68 В

Ціна: 7052 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Сталь MIG-240

 варильний напівавтомат інверторного типу Сталь MIG-240 - відмінний апарат професійного класу. Використовується для різноманітних зварювальних робіт, як професіоналами своєї справи, так і любителями. Агрегат виготовлений на сучасному обладнанні з високої якості комплектуючих з урахуванням останніх тенденцій інструментобудування. Завдяки застосуванню інверторної технології Сталь MIG-240 має компактні розміри та досить скромну вагу - 7,5кг. Споживання електроенергії апаратом у порівнянні з класичними трансформаторами в рази нижче. Вам не варто більше переживати, що в мережі слабка напруга, або що сусіди вдадуться скаржитися через стрибки світла! Модель може працювати в режимінапівавтоматичного зварювання (MIG/MAG) у середовищі газу та без нього (флюсовим дротом) та в режимі ручного дугового зварювання електродами (MMA) на постійному струмі. Струм зварювання плавно змінюється в межах від 20 до 240А. З основних особливостей зварювального напівавтомата обов'язково варто відзначити наступні: швидка заправка дроту, наявність комплекту кабелів та рукава з пальником, електронні дисплеї, можливість роботи від 180В, універсальність та надійність. З усього перерахованого вище можна зробити висновок: Сталь MIG-240 - відмінний вибір за розумні гроші!

Зварювальні апарати Сталь MIG-240 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Сталь MIG-240 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Сталь MIG-240 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Сталь MIG-240

Тип зварювальний напівавтомат
Огляд універсальний
Напруга 220 В
Зварювальний струм 20-240 А
Діаметр зварювального електрода Мінімальний діаметр електрода 1.6 мм
Максимальний діаметр електрода 4 мм
Захист від перегріву повітряне охолодження
додаткові характеристики Ступінь захисту IP21
Особливості наявності дисплея
функція Антиприлипання "Anti-Stick"
функція Гарячий старт "Hot-Start"
функція Форсаж Дуги "Arc-Force"
Пальник (рукав) вбудований
Вага 7,5 кг

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Сталь MIG-240 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Сталь MIG-240

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Сталь MIG-240

Код товару: 177033
На замовлення, 1-3 дні
Kende IN-285 7267 грн
Код товару: 357324
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224649
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →