Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300

Код товару: 224649
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sirius
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300

Аргонова зварювання SIRIUS TIG/MMA-300 (2в1) – аргоновий інвертор зварювальний з передовими технологіями та відмінними функціями. Ідеально підходить для високочастотного зварювання TIG та MMA. Легкість та міцність його компонентів роблять цей інструмент надійним робочим інструментом для професіоналів чи особистого користування.

Ціна: 7525 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300

 З особливостей аргонне зварювання SIRIUS TIG/MMA-300 (2в1) відзначимо: Гарантований запуск на всі 100% Легкий запуск дуги та покращений термін служби вольфраму, система охолодження вентилятора, компактний портативний дизайн та легка вага. Підходить для зварювання різних металів, таких як сталь, нержавіюча сталь, нікелеві сплави, мідь, латунь та бронза тощо (не підходить для зварювання алюмінію, дюралі). Апарат для зварювання алюмінію можна купити ТУТ і ТУТ. Захист від перенапруги, захист від перевантаження струмом. Автоматична компенсація коливань напруги може нормально працювати від коливань вхідної напруги. Легкість та міцність його компонентів роблять цей інструмент надійним робочим інструментом для професіоналів чи особистого користування.

Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300

Тип Аргонне зварювання
Напруга 220 В
Зварювальний струм Номінальний зварювальний струм 194.0(А)
Максимальний зварювальний струм 300.0 (А)
Розміри Ширина 155.0 (мм)
Довжина 350.0 (мм)
Висота 230.0 (мм)
Вага 4.8 (кг)

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Sirius TIG/MMA-300

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sirius TIG/MMA-300

Код товару: 224653
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263299
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357325
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →