Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Kende IN-285

Код товару: 177033
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kende
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Kende IN-285

KENDE IN-285 – невеликий зварювальний інвертор побутового класу, призначений для проведення зварювальних робіт у режимі ручного дугового зварювання (ММА). Працювати він може з будь-якими типами електродів, що не перевищують діаметр 5 мм. Відмінно справляється з нержавіючою сталлю, чавуном та кольоровими металами.

Ціна: 7267 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Kende IN-285

 Показник найменшого зварювального струму становить 20А, коли як найвище його значення дорівнює 285А. Такий широкий діапазон дозволяє зварювати тонкі листи металу або працювати з більш товстими матеріалами, отримуючи рівний, з незначною опуклістю зварний шов. Робота інвертора можлива за наявності звичайної побутової розетки напругою 220В. Він захищений від навантаження та обладнаний електронним дисплеєм. Що стосується зовнішньої конструкції, то пристрій обшитий міцним металом, що виконує функцію захисту від потрапляння всередину пилу, бруду та інших зовнішніх елементів. Примусова система повітряного охолодження забезпечує нормальний температурний режим в будь-яких умовах експлуатації. Устандартної комплектації, передбачені всі необхідні аксесуари, тому приступити до роботи з обладнанням можна відразу ж після його покупки. Особливості: Внутрішня друкована плата має захисне покриття, яке протистоїть впливу вологи та пилу. Блок живлення нового типу дозволяє безперебійно працювати при значних перепадах вихідної напруги (100 – 240В). Примусова система повітряного охолодження забезпечує хороший повітрообмін, сприяючи тривалій роботі обладнання

Зварювальні апарати Kende IN-285 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Kende IN-285 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Kende IN-285 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Kende IN-285

Тип Зварювальні апарати
Огляд Електрозварювання
Напруга 220 В
Зварювальний струм Максимальний зварювальний струм, А:
285

Мінімальний зварювальний струм, А:
20
Діаметр зварювального електрода 1.6 мм – 5 мм
Захист від перегріву примусове
Розміри 320х170х255

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Kende IN-285 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Kende IN-285

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kende IN-285

Код товару: 357324
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224649
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224653
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →