Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248)

Код товару: 306601
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Special4You
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Обручки та консолі Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248)

Металева основа - конструктор (ви можете вибирати розташування полиць і навіть самостійно доукомплектовувати стелаж додатковими полицями). Міцні полиці з ламінованого ДСП, покритого захисною меламіновою плівкою, що відрізняється високою твердістю, стійкістю до подряпин, термостійкістю. Відповідає всім вимогам щодо безпеки матеріалів відповідно до законодавства. Регульовані по висоті ніжки із захистом від подряпин. Легке складання/розбирання та догляд (матеріали необхідні для складання входять до комплектації).

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248)

 Меблі Special4You серії PALERMO практичне та стильне рішення для вашого офісу, будинку чи дачі. Прекрасно впишеться в Сучасний, Скандинавський, Мінімалістичний інтер'єр і стиль Лофт, які так популярні сьогодні. Стелажі органічно зонують простір, створюють акцент в інтер'єрі, візуально не захаращуючи приміщення. На полицях стелажу PALERMO ви зможете організувати зберігання, розставити декор, квіти, фото, книги, сувеніри на ваш смак, створивши унікальний, неповторний затишок та атмосферу. Моделі серії легко комбінувати один з одним, а також зі столами та стільцями Special4You. Основа стелажу виготовлена ​​із високоякісного металу, пофарбованого порошковою фарбою. Порошкове покриття надійно захищає метал від впливу вологи, подряпин та легких ударів.

Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Обручки та консолі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Обручки та консолі и купити Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248)

Висота 166.4 см
Ширина 60 см
Огляд Стелажі
Матеріал кадру Метал
Полиці матеріал Ламіноване ДСП
Кількість полиць 4 шт
Колір кадру Чорний
Колір кадру Бежевий
Вага 9.7 кг
Наявність роликів Ні
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Special4You PALERMO 4 SHELF BEIGE (E6248)

Код товару: 306603
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306599
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306604
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →