Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262)

Код товару: 306595
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Special4You
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Обручки та консолі Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262)

Основа стелажу виготовлена ​​із високоякісного металу, пофарбованого порошковою фарбою. Порошкове покриття надійно захищає метал від впливу вологи, подряпин та легких ударів. Спеціальна конструкція опорних ніжок дає можливість регулювання по висоті (для компенсації нерівності підлоги) та оберігає покриття для підлоги від появи подряпин. Стелаж CALGARI укомплектований полицями з ДСП, покритого захисною меламіновою плівкою, що відрізняється високою твердістю, стійкістю до подряпин, термостійкістю та має різні малюнки з класичною текстурою під масив дерева дорогих порід, захищеними лазерною кромкою. Надійна, стійка конструкція, легке складання та сучасний дизайн – чудове рішення для оновлення вашого інтер'єру, зонування/організації простору, декору чи додаткового місця зберігання. Акуратне виконання деталей стелажу та геометрична гармонія конструкції підкреслює тонкий смак свого власника. У комплект поставки входить ілюстрована інструкція зі збирання та всі необхідні монтажні матеріали. Сама збірка займе близько 15 хвилин.

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262)

 Меблі Special4You серії CALGARI практичне та стильне рішення для вашого офісу, будинку чи дачі. Прекрасно впишеться в Сучасний, Скандинавський, Мінімалістичний інтер'єр і стиль Лофт, які так популярні сьогодні. Стелажі органічно зонують простір, створюють акцент в інтер'єрі, візуально не захаращуючи приміщення. На полицях стелажу CALGARI ви зможете організувати зберігання, розставити декор, квіти, фото, книги, сувеніри на ваш смак, створивши унікальний, неповторний затишок та атмосферу. Моделі серії легко комбінувати один з одним, а також зі столами та стільцями Special4You.

Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Обручки та консолі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Обручки та консолі и купити Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262)

Висота 189.8 см
Ширина 60 см
Огляд Стелажі
Матеріал кадру Метал
Полиці матеріал Ламіноване ДСП
Кількість полиць 6
Колір кадру Чорний
Вага 13.9 кг
Наявність роликів ні
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Special4You CALGARI 6 SHELF BEIGE (E6262)

Код товару: 306604
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306597
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306605
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →