Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SoundPEATS TrueAir2 White

Код товару: 324651
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SoundPEATS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SoundPEATS TrueAir2 White

Навушники SoundPEATS TrueAir2 White - легкі та зручні бездротові TWS-навушники, які гарантують якісне відтворення музики та відмінну чутність під час розмови.

Ціна: 1892 грн
шт

Опис товару Навушники SoundPEATS TrueAir2 White

Навушники SoundPEATS TrueAir2 White - легкі та зручні бездротові TWS-навушники, які гарантують якісне відтворення музики та відмінну чутність під час розмови.
 
Зручна конструкція та мініатюрна вага ніяк не обмежують рухи, девайс не заважає під час експлуатації, при цьому надійно кріпиться у вушному каналі. Як і інші моделі цього виду, запропонована TWS-гарнітура порадує абсолютною відсутністю проводів і наших кріплень, тому аксесуар не зачіпатиме елементи одягу або, наприклад, заважатиме вам під час тренувань чи активного відпочинку.
 
TWS-навушники з мікрофоном оптимально підійдуть для телефону. TWS-гарнітура цікава для всіх, підійде для більшоїчастини завдань користувачів: відтворення мультимедійного контенту або голосових повідомлень та багато іншого. Для з'єднання з джерелом звуку використовується інтерфейс Bluetooth.
 
Конструкція та особливості дизайну
TWS-навушники просто використовувати модель без кріплення. Вкладиші зручно вставляються у вуха, забезпечуючи чудову звукоізоляцію.
 
Білий колір виробу привертає увагу оточуючих та відтіняє сучасний образ власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити поза домом або офісом, наприклад, тренуєтеся або вигулюєте вихованця, зверніть увагу, що це TWS-навушники без вологозахисту, але в разі потреби здатні витриматиневеликі дії вологи, наприклад, поту.
 
Технічні характеристики
Для чистоти звучання бездротові навушники обладнані якісними динаміками. TWS-гарнітура з шумопоглинанням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші особливості точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися ідеальним звуком та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Вирівняти гучність, змінити трек або відповісти на дзвінок по телефону допоможе сенсорне керування гарнітури.
 
Автономна робота
При цьому компактні габарити пристрою мають негативну сторону - незначну ємність батареї 30mAh. Проте це не проблема, враховуючи наявністьзарядного кейсу із звичайною зарядкою. Він дозволить оперативно повернути заряд, крім того, солідна 300mAh ємність акумулятора самого кейсу на тривалий період забезпечить ваші навушники енергією. Така батарея гарантує до 5 повних заряджень без додаткових джерел енергії. Після того як витратите весь запас, необхідно зарядити кейс через стандартний інтерфейс Type-C.
 
Час роботи гарнітури на одному заряді досить тривалий до 5 годин. Звичайно, точний час роботи безпосередньо залежить від інтенсивності та режиму навантаження. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри будуть різними. При цьому під час зарядки акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно.слуха.

Навушники SoundPEATS TrueAir2 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SoundPEATS TrueAir2 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SoundPEATS TrueAir2 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SoundPEATS TrueAir2 White

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вкладыши
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без креплений
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон, Гц: 20-20000
Чувствительность, дБ: 106
Сопротивление наушников, Ом: 16
Звук: стерео
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково TWS
Сенсорные
С зарядным кейсом
Источник питания: аккумулятор
Разъем для зарядки: USB-C
Емкость батареи наушников: 30 мАч
Время работы: 3.5 ч
Емкость батареи кейса: 300 мАч
Пыле-, влагозащита: IPx5
Вес: 4 г
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники SoundPEATS TrueAir2 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SoundPEATS TrueAir2 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SoundPEATS TrueAir2 White

Код товару: 292547
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325948
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332013
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →