Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Lenovo XT92 White

Код товару: 324715
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Lenovo XT92 White

Навушники Lenovo XT92 White – сучасні бездротові TWS-навушники, які гарантують користувачам повну свободу дій та чистий звук.

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Навушники Lenovo XT92 White

Навушники Lenovo XT92 White - сучасні бездротові TWS-навушники, які гарантують користувачам повну свободу дій та чистий звук.
 
Зручна конструкція та мінімальна вага зовсім не обмежують руху, пристрій не заважає під час використання, при цьому стабільно фіксується у вушному каналі. Як і інші моделі цього типу, представлена ​​TWS-гарнітура відрізняється повною відсутністю проводів та додаткових «нашийників», так що аксесуар не зачіпатиме елементи одягу або, наприклад, заважатиме вам під час тренувань або активного відпочинку.
 
ТБВ-навушники з мікрофоном ідеально підходять для телефону. Модель приваблива для всіх, підійде для більшості завдань:спілкування з друзями та колегами, відтворення мультимедіа. Для з'єднання використовується інтерфейс Bluetooth.
 
Корпус та загальний дизайн
Бездротові навушники легко носити, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно фіксуються, створюючи хорошу звукоізоляцію.
 
Чорний колір корпусу привертає увагу та доповнює сучасне вбрання власника.
 
Якщо ви часто буваєте на свіжому повітрі, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтесь бігом, зверніть увагу, що це ТВС-навушники з вологозахистом, здатні витримати дрібні частинки вологи.
 
Технічні особливості TWS навушників
Для чистого звуку TWS-навушники оснащені надійнимидинаміками. TWS-навушники без шумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші особливості точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися насиченим звучанням та відсутністю зайвих шумів.
 
Змінити гучність, змінити трек або відповісти на дзвінок допоможе сенсорне керування пристрою.
 
Автономна робота
Модель відрізняється наявністю зарядного кейсу із звичайною зарядкою. Він дозволить оперативно поповнити заряд, крім того, велика ємність батареї самого кейсу надовго забезпечить ваші аксесуари енергією. Така АКБ забезпечить кілька повних заряджень без зовнішніх джерел живлення. Після того, як використовуєте всю енергію,потрібно зарядити кейс через звичний порт Type-C.
 
Період роботи пристрою на одному заряді досить тривалий до 24 годин. Звичайно, точне значення залежить від режиму навантаження. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри будуть різними. При цьому під час відновлення заряду ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для слуху.

Навушники Lenovo XT92 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Lenovo XT92 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Lenovo XT92 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Lenovo XT92 White

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные (внутриканальные)
Метод з'єднання Беспроводное

Версія Bluetooth Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції Полуоткрытые
Тип кріплення Без креплений
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Диапазон частот наушников: 20–20000 Гц
Сопротивление наушников: 32 Ом
Чувствительность наушников: 102 дБ
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково TWS
Сенсорные
Подсветка
Влагозащитные
С зарядным кейсом
Наличие микрофона
Источник питания: аккумулятор
Разъем для зарядки: USB C
Время работы: 4 ч
Время работы (с кейсом): 32 ч
Время зарядки: 1.5 ч
Материал амбушюр: силикон
Вес: 93 г
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники Lenovo XT92 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Lenovo XT92 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo XT92 White

Код товару: 194135
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255216
На замовлення, 1-3 дні
Syllable S8 Grey 1376 грн
Код товару: 265604
На замовлення, 1-3 дні
Lenovo GM1 Black 1376 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →