Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black

Код товару: 324650
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SoundPEATS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black

Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black - сучасні бездротові навушники, які гарантують користувачам необмежену свободу рухів та чистий звук під час прослуховування музики або під час розмови.

Ціна: 3225 грн
шт

Опис товару Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black

Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black - сучасні бездротові навушники, які гарантують користувачам необмежену свободу рухів та чистий звук під час прослуховування музики або під час розмови.
 
Компактна конструкція і маленька вага ніяк не обмежують рухи, гарнітура не заважає під час експлуатації, при цьому стабільно фіксується у вухах. Як і інші пристрої цього типу, представлена ​​TWS-гарнітура порадує повною відсутністю проводів і наших кріплень, тому аксесуар не зачіпатиме елементи одягу або, наприклад, заважатиме вам під час тренувань чи активного відпочинку.
 
Бездротові навушники з мікрофоном ідеально підійдуть для телефону. TWS-гарнітурацікава для всіх, підійде для абсолютної більшості завдань власника: перегляду відео та прослуховування музики, спілкування у відеочатах. Для з'єднання з джерелом звуку використовується інтерфейс Bluetooth.
 
Конструкція та особливості дизайну
Навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вакуумні навушники комфортно кріпляться у вухах, створюючи хорошу ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Чорний колір корпусу привертає увагу оточуючих та відтіняє стильний зовнішній вигляд власника.
 
Якщо ви часто знаходитесь на вулиці, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтеся бігом, візьміть до уваги, що це TWS-навушники з вологозахистом, вони можуть витримати дрібнікраплі поту чи дощу.
 
Технічні характеристики TWS навушників
Для чистоти звучання бездротові навушники забезпечені якісними динаміками. TWS-гарнітура з шумопоглинанням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звучанням та відсутністю зайвих шумів.
 
Налаштувати рівень гучності, переключити трек або відповісти на дзвінок допоможе керування пристроєм.
 
Можливості акумуляторів
Щоправда, маленькі габарити навушників мають і зворотний бік - невелику ємність АКБ 40mAh. Однак це не проблема, зважаючи на наявність зарядного кейсу зі звичайноюзаряджання. Він дозволить швидко відновити заряд, крім того, велика 280mAh ємність акумулятора самого кейсу на великий термін забезпечить ваші аксесуари електроенергією. Така батарея гарантує повні заряди навушників без підключення до розетки. Після того, як ви використовуєте всю енергію, потрібно зарядити кейс через стандартний порт Type-C.
 
Час роботи навушників після повної зарядки досить великий до 24 годин. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій безпосередньо залежить від інтенсивності використання. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри відрізнятимуться. При цьому під час відновлення заряду ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно.здоров'я.

Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без креплений
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон, Гц: 20-20000
Чувствительность, дБ: 112
Сопротивление наушников, Ом: 32
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Регулировка громкости
Сенсорное управление
Додатково TWS
Влагозащитные
С активным шумоподавлением
С зарядным кейсом
AptX
Время работы: до 24 часов
Емкость аккумулятора наушников: 40mAh
Емкость аккумулятора кейса: 280mAh
Материал амбушюр: силикон
Общий вес: 33 г
Вес наушника: 4.5 г
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SoundPEATS Air3 Pro Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SoundPEATS Air3 Pro Black

Код товару: 271371
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325917
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368026
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →