Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White

Код товару: 325917
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White - бездротові навушники, які гарантують користувачам максимальну свободу дій та якісний звук.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White - бездротові навушники, які гарантують користувачам максимальну свободу дій та якісний звук.
 
Опис
Бездротова конструкція і невелика вага ніяк не стримують руху, аксесуар не заважає при використанні, при цьому стабільно фіксується у вухах. Як і інші пристрої цього виду, запропонована ТВС-гарнітура характеризується повною відсутністю штекерів та додаткових «нашийників», так що аксесуар не чіплятиметься за одяг або, наприклад, заважатиме вам у спортзалі.
 
TWS-навушники з мікрофоном зразково підійдуть для телефону. ТВС-гарнітура приваблива для всіх, підійде для переважної більшості завданькористувачів: спілкування у соціальних мережах, переглядів роликів на Ютубі, відтворення музики тощо. Для встановлення коннекту використовується інтерфейс Bluetooth.
 
Корпус та загальний дизайн
TWS-навушники легко носити навіть тривалий час, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно кріпляться у вухах, забезпечуючи чудову ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Білий колір виробу привертає увагу та відтіняє сучасний образ власника.
 
Якщо плануєте багато часу проводити на вулиці, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтеся бігом, візьміть до уваги, що це TWS-навушники з вологозахистом, вони можуть витримати дрібні дії вологи, наприклад,поту.
 
Технічні характеристики бездротових навушників Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White
Для гарного звучання ТВС-навушники обладнані якісними динаміками. Гарнітура з шумопоглинанням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші параметри точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися зразковим звуком та відсутністю сторонніх шумів.
 
Вирівняти гучність, змінити аудіозапис або відповісти на дзвінок дозволяє керувати пристроєм.
 
Автономна робота
При цьому компактні габарити навушників Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White мають негативну сторону - невелику ємність акумулятора. Тим не менш це не проблема з урахуванням зарядного кейсу ззвичайною зарядкою. Він дозволить швидко відновити заряд, крім того, солідна ємність акумулятора самого кейсу на великий термін забезпечить ваші девайси електроенергією. Така АКБ забезпечить повні заряди навушників без підключення до розетки. Після того, як витратите весь запас, необхідно зарядити кейс через стандартний роз'єм Type-C.
 
Час роботи гарнітури на одному заряді досить тривалий до 36 годин. Звичайно, точне значення безпосередньо залежить від інтенсивності та режиму навантаження. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час відновлення заряду ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для здоров'я.

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.3
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без крепления
Дизайн випромінювача Динамический
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково TWS
Влагозащитные
С активным шумоподавлением
Время работы: до 36 часов
Материал амбушюр: силикон
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White

Код товару: 368026
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368027
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 206546
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →