Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black

Код товару: 206546
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black

Ці бездротові навушники співзвучні з вашим ритмом життя. Унікальна форма та неперевершений дизайн ідеально впишуться та доповнять ваш образ, а динамік та особливості конструкції Galaxy Buds Live дозволять отримати максимальне задоволення при їх тривалому використанні. Це звук просто створений для ваших вух.

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black

Galaxy Buds Live м'яко і щільно прилягають до вух, тим самим забезпечуючи ідеальну посадку та комфортне використання протягом усього дня. Вирушайте в офіс, на зустріч до друзів, на пробіжку - навушники завжди будуть на своєму місці. Налаштовані на ваш світ АКТИВНЕ ШУМОПОДАВАННЯ Що чути, залежить тільки від вас ANC ВИМК. ANC ВКЛ. З технологією активного шумоподавлення сторонній зовнішній шум стає ледь чутним, а звук, що передається навушниками Galaxy Buds Live, - чистим і реалістичним. При цьому ви не пропустите дійсно важливі речі, наприклад, голос співрозмовника або голосові сповіщення в міському транспорті.низькочастотний діапазон, що підтверджено сертифікатом UL, виданим незалежною лабораторією Underwriters Laboratories, Inc. НАСИЩЕНИЙ & І РЕАЛІСТИЧНИЙ ЗВУК Почуйте, як оживає кожен звук Подаруйте собі відчуття занурення в атмосферу фестивалю чи живого концерту, станьте частиною чогось більшого. Звук від AKG, динаміки діаметром 12 мм, басовий канал для виведення повітряних потоків та інші елементи конструкції навушників забезпечують реалістичне та глибоке звучання. Ваш звук ніколи не спить ЧАС РОБОТИ Грають годинами. І заспівають ще "на біс" Galaxy Buds Live сповнені енергії і готові до використання в роботі, під час ігор та занять спортом.10, 11 До 6 годинФУТЛЯРОМ

Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Напіввідкриті
Тип кріплення У вухах
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково До 6 годин прослуховування нон-стоп, до 21 години відтворення із зарядним футляром
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung Galaxy Buds Live R180 Mystic Black

Код товару: 207083
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260696
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340033
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →