Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SoundPEATS H1 Black

Код товару: 258821
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SoundPEATS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SoundPEATS H1 Black

Максимальну свободу під час руху і нічим не спотворений звук подарують користувачам бездротові навушники SoundPEATS H1 Black. Бездротова конструкція і мініатюрна вага не стримують руху, аксесуар не заважає під час експлуатації, при цьому надійно кріпиться у вушному каналі. Як і інші пристрої цього типу, представлена ​​TWS-гарнітура радує абсолютною відсутністю кабелів та оголов'я, так що аксесуар не чіплятиметься за одяг або, наприклад, заважатиме вам під час тренувань чи активного відпочинку.

Ціна: 3569 грн
шт

Опис товару Навушники SoundPEATS H1 Black

ТБС-навушники з мікрофоном ідеально підходять для спорту, для телефону. Модель зручна для всіх, підійде для всіх завдань користувача: перегляду відео і прослуховування музики, спілкування у відеочатах і т.д. Для встановлення коннекту використовується інтерфейс Bluetooth. Особливості дизайну та конструкції ТВС-навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно кріпляться у вухах, забезпечуючи хорошу ізоляцію від зовнішніх шумів. Чорний колір зовнішніх елементів привертає увагу оточуючих та доповнює стильний зовнішній вигляд власника. Якщо плануєте багато часу проводити поза приміщенням, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтесь бігом, зверніть увагу, що цеTWS-навушники з вологозахистом, здатні витримати дрібні краплі води. Технічні параметри ТВС навушників SoundPEATS H1 Black Для максимально чистого та насиченого звуку бездротові навушники забезпечені якісними динаміками. Гарнітура з шумопоглинанням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші характеристики точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звучанням та відсутністю сторонніх шумів. Вирівняти гучність, змінити аудіозапис або відповісти на дзвінок по телефону допоможе сенсорне керування гарнітури.

Навушники SoundPEATS H1 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SoundPEATS H1 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SoundPEATS H1 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SoundPEATS H1 Black

Тип Навушники
Тип дизайну вакуумні
Метод з'єднання бездротові
Версія Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення Тип кріплення без кріплення
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково TWS, з бездротовою зарядкою, з підсвічуванням, вологозахисні, з зарядним кейсом, AptX
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники SoundPEATS H1 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SoundPEATS H1 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SoundPEATS H1 Black

Код товару: 159048
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263191
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 2 Blue 3612 грн
Код товару: 263192
На замовлення, 1-3 дні
VIVO TWS 2 White 3612 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →