Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники VIVO TWS 2 Blue

Код товару: 263191
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vivo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники VIVO TWS 2 Blue

Незадовго до презентації vivo розкрила нові подробиці про бездротові навушники TWS 2. Особливий акцент компанія зробила на фішках технології DeepX. Крім того, особливістю аксесуара стане значний розмір діафрагми фірмових динаміків.

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Навушники VIVO TWS 2 Blue

 Відмовившись від загальноприйнятих стандартів, інженери vivo зуміли вмістити в компактному корпусі 12,2 мм драйвери — подібні рішення рідко зустрічаються в сегменті портативної акустики. Крім того, до корпусу навушників було додано спеціальний вентиляційний отвір для зменшення тиску на барабанні перетинки користувача. Фахівці компанії також розрахували оптимальну форму корпусу та розташування вихідного отвору динаміків для мінімізації акустичних спотворень. Крім того, інженери бренду подолали складність у вигляді вкрай обмеженого простору для розміщення всіх елементів у корпусі. В результаті, як запевняє виробник, навушники отримали функцію посилення басів в діапазоні 20-80 Гц. При цьому фірмова технологія DeepX «прокачала» та інші частоти — зокрема, акцент було зроблено на позначках 1000-4000 Гц, а також понад 5000 Гц.

Навушники VIVO TWS 2 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники VIVO TWS 2 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники VIVO TWS 2 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники VIVO TWS 2 Blue

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання бездротове (TWS)
Версія Bluetooth 5.0
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Підтримувані аудіокодеки: AAC, Apt-X Adaptive, SBC
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики Навушники VIVO TWS 2 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники VIVO TWS 2 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VIVO TWS 2 Blue

Код товару: 365362
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365363
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365364
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →