Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3)

Код товару: 246637
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3)

Фотокамера Sony Cyber-Shot RX 100 MkVII (DSCRX100M7.RU3). Професійні функції для фото та відео задовольнять потреби професійних фотографів, творців контенту та відеоблогерів.

Ціна: 61060 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3)

Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX 100 MkVII (DSCRX100M7.RU3)
 
Професійні функції
Професійні функції для фото та відео задовольнять потреби професійних фотографів, творців контенту та відеоблогерів.
 
Широкий діапазон фокусних відстаней та виняткова продуктивність
У компактному корпусі RX100 VII є все необхідне для зйомки чудових відео. Крім зум-об'єктиву 24–200 мм, в ньому є надшвидке автофокусування (0.02 с), нова функція відстеження в реальному часі, автофокусування по очах у реальному часі, а також покращена стабілізація зображення та гніздо для зовнішнього мікрофона для зйомки високоякісного.відео.
 
Широкий діапазон фокусних відстаней у компактній камері
Зум-об'єктив 24–200 мм гарантує чудову якість зображень. Камера забезпечує максимальну роздільну здатність і чіткість у всьому діапазоні фокусних відстаней і, незважаючи на свої компактні розміри, має характеристики телеоб'єктива, даючи більше свободи для творчості.
 
Універсальний об'єктив
Компактний зум-об'єктив ZEISS Vario-Sonnar T 24–200 мм з діафрагмою f/2.8–4.5 забезпечує широкий діапазон фокусних відстаней, еквівалентний двом стандартним зум-об'єктивам (24–70 мм та 70–200 мм). >
 
Оптика високої роздільної здатності
Елементи об'єктива, які включають чотириудосконалені асферичні (АА) лінзи та два компоненти з низькодисперсійного скла, забезпечують високу роздільну здатність по краях кадру та всьому діапазону фокусних відстаней телеоб'єктива.
 
Нова матриця для швидкісної зйомки
Нова однодюймова багатошарова CMOS-матриця та процесор зображень BIONZ X забезпечують неймовірно високу швидкість зйомки та відмінну якість кадрів.
 
Нова функція одноразової серійної зйомки
Відобразити надшвидкі та динамічні сцени, наприклад удар тенісної ракетки по м'ячу, допоможе нова функція разової серійної зйомки, яка робить сім послідовних знімків на швидкості 90, 60 або 30 кадрів на секунду. Функція дозволяєвловлювати важливі моменти та підтримує автотаймер. З форматів зображень доступні JPEG та RAW.
 
Відстеження об'єктів, що рухаються в реальному часі
Відстеження в реальному часі застосовує алгоритми розпізнавання об'єктів (ІІ), які використовують інформацію про колір, візерунок (яскравість), відстань до об'єкта (глибина) і дані особи/очей для стеження за об'єктами, що рухаються. Зберігаючи стабільне фокусування на об'єкті, ви зможете відобразити важливі моменти в динаміці як на фото, так і відео.
 
АФ по очах у реальному часі для фото та відео
Секрет отримання чудових портретів криється у передових функціях виявлення очей та відстеження. АФ по очах уВ реальному часі визначає людські очі і підтримує на них фокус, щоб ви могли підібрати композицію. Також фокусування можливе окремо з лівого або правого ока.
 
АФ по очах для тварин
Автофокусування в реальному часі доступне не тільки для людей, але і для тварин. Тепер робити портрети домашніх улюбленців стало ще простіше.
 
Запис у роздільній здатності 4K HDR (HLG) та стабільна АФ
Камера підтримує відеозапис у 4K (QFHD: 3840 х 2160) у внутрішню пам'ять без бінінгу пікселів. Плавне та стабільне автофокусування досягається завдяки покращеним алгоритмам АФ, а також відстеженню в реальному часі та автофокусуванню по очах (людей) уреальний час. Підтримка Hybrid Log-Gamma дозволяє переглядати зображення HDR, просто підключивши камеру кабелем USB до HDR телевізора (HLG) від Sony.
 
Передові функції для творців контенту та відеоблогерів
RX100 VII підніме ваші відеоблоги на новий рівень. Нова функція сенсорного відстеження забезпечує швидке та просте автофокусування, а автофокусування по очах (людини) у реальному часі гарантує точний фокус. Завдяки стабілізації зображення з активним режимом зйомка відео в 4K буде плавною навіть на ходу. Камера має поворотний селфі-дисплей та зовнішній вхід мікрофона, що полегшує кадрування та запис якісного звуку.
 
Видошукач, що відкриваєтьсяодним натисканням
Видошукач XGA OLED Tru-Finder складається з близько 2.35 млн крапок, що забезпечує яскраве, деталізоване та контрастне зображення. Він миттєво відкривається за допомогою перемикача і швидко складається.
 
Поворотний дисплей для зручної побудови кадру
3-дюймовий РК-монітор з роздільною здатністю 921 тис. пікселів можна повертати вгору на 180° і вниз на 90°. Це дозволяє побудувати кадр для селфі та знімати під різними кутами.
 
Сенсорне керування для плавної зйомки
Просто торкніться екрана, щоб запустити відстеження в реальному часі для фото або відео. Також доступна сенсорна панель та функції Touch Focus та Touch Shutter.
 
Простеуправління даними
Фотографії можна оцінювати та захищати від видалення, не виходячи з режиму відтворення, за допомогою програмованих кнопок. Серійні знімки можна переглядати за групами, а самі групи можна видаляти одним натисканням або захистити від видалення.
 
Настроювані функції
Функції камери, які активуються кнопками Fn, тепер можна призначати окремо для фото- та відеозйомки. Функції та параметри меню, що часто використовуються, можна швидко викликати за допомогою My Menu і My Dial.

Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3)

Тип фотоапарата Компактний фотоапарат
Загальна кількість пікселів 21 мегапіксель
Розмір матриці 1" (13.2x8.8 mm)
Максимальна роздільна здатність 5472x3648 пікс
Тип матриці CMOS
Чутливість Чутливість ISO: 100 – 12800
Баланс білого Авто, 11 предустановок, ручний
Спалах Вбудований спалах
Діапазон застосування: 5.9 м
Стабілізатор зображення Оптичний
Швидкість зйомки 24 кадри/с
Наявність об'єктива Об'єктив ZEISS Vario-Sonnar T
Видошукач Електронний
Витримка 30 - 1/32000 с/механічний затвор до 1/2000 с
Тип карт пам'яті SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Duo Hybrid (UHS-I)
Формати зображення JPEG, RAW
Інтерфейси 3.5 mini-jack
Bluetooth
Micro USB
NFC
WI-Fi
micro-HDMI
Формат акумулятора Li-ion
Запис відео ЧК (3840х2160)
Формат запису відео AVCHD, XAVC S
Запис звуку Мікрофон стерео
Матеріал корпусу Алюмінієвий сплав
Колір чорний
Додаткові можливості Комунікації: Wi-Fi, NFC-чіп, керування зі смартфона
Режими експозиції: автоматичний, пріоритет витримки, пріоритет діафрагми, ручний режим
Режими автофокусу: один знімок, AI фокус, стежить, по обличчю, по посмішці, тварина в кадрі

Додатково:
Стабілізатор зображення SteadyShot
Шумопридушення
Друк: Exif Print, PRINT Image Matching (PIM3)

Комплектація:
Фотокамера
Інструкція
Гарантійний талон
Акумулятор
Зарядний пристрій
Ремінь для камери
Розмір Габарити (ШхВхТ): 102x58x43 мм
Вага Вага: 302 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Cyber-Shot RX100 MkVII (DSCRX100M7.RU3)

Код товару: 325893
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328200
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284276
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →