Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body

Код товару: 328200
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body

Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body - компактний високопродуктивний фотоапарат зі змінним об'єктивом байонета Sony E.

Ціна: 63640 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body

Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body - високопродуктивний компактний фотоапарат зі змінним об'єктивом байонета Sony E.
 
Функція відстеження у реальному часі утримує у фокусі захоплені об'єкти
При відстеженні об'єктів, що швидко рухаються, механізм камери використовує покращений алгоритм розпізнавання (ІІ), який обробляє дані про колір, режим (яскравість), відстань до об'єкта (глибину), а також дані про обличчя та очі для розпізнавання об'єкта та збереження фокусу на ньому .
 
Удосконалене автофокусування по очах у реальному часі підтримує портретну зйомку
Якщо наполовину натиснути кнопку затвора, камера виявляє очі об'єкта таавтоматично фокусується на них у реальному часі. Можна навіть вибрати фокусування на лівому чи правому оці. У режимі AF-C камера стабільно фіксує об'єкт зйомки, навіть якщо частина обличчя не видно, обличчя підсвічене ззаду або об'єкт дивиться вниз.
 
АФ по очах у реальному часі для тварин
Технологія, яка використовується у функції автофокусування по очах реального часу, адаптована для тварин. Якщо її увімкнути, вона забезпечить швидке автоматичне виявлення та відстеження очей тварини. Без використання цієї функції складно досягти такої точності фокусування. В результаті виходять чудові портрети домашніх та диких тварин.
 
Високошвидкісна серійназйомка з відстеженням АФ/АЕ
Зафіксуйте кожен рух за допомогою серійної зйомки з частотою до 11 кадрів/с. Також можлива серійна зйомка з безшумним затвором або в режимі live view із частотою 8 кадрів/с. Затримка відображення зображення на дисплеї зведена до мінімуму. Також доступна зйомка до 116 зображень JPEG (стандарт) у кожній серії з груповим виведенням на дисплей у режимі відтворення.
 
Точний автофокус при тьмяному освітленні
Високоточне автофокусування можливе навіть в умовах низького освітлення завдяки вдосконаленому алгоритму автофокусування. Оскільки автофокусування є високочутливим, функція тихого автофокусування (AF-S) спрацьовує навіть при рівніосвітлення EV-2.
 
Функція збільшення фокусованої області для більш точного регулювання фокусу при автоматичному та ручному фокусуванні
Коли потрібно надточне фокусування, наприклад, при макрозйомці, можна збільшити зону, на якій необхідно сфокусуватися, а потім точно відрегулювати безпосередньо точку фокусування на сенсорному екрані або за допомогою спеціального перемикача.
 
Простота ручного фокусування завдяки чіткому виділенню зон різкості
У режимі ручного фокусування спеціальна функція камери виділяє кольором зображення області з найвищим рівнем різкості. Тепер для підсвічування фокусу також використовується синій колір (удоповнення до червоного, жовтого та білого). Це дозволяє покращити видимість зон різкості під час точного фокусування, необхідного для портретної або макрозйомки.
 
Інтегрований 5-осьовий оптичний стабілізатор зображення
Інтегрований 5-осьовий оптичний стабілізатор зображення, який використовується в наших повнокадрових камерах, у цій моделі адаптований під матрицю APS-C. Ця система компенсує тремтіння камери по п'яти різних осях: поперечної, поздовжньої, вертикальної, горизонтальної та осі обертання. Так забезпечується більш чітке зображення під час фото- та відеозйомки з рук. Високоточний гіроскоп стабілізує зображення так, ніби використовується в 5 разів.менша витримка. Ви можете впевнено наближати віддалені об'єкти, знімати деталізовані крупні плани та нічні сцени — і все це з мінімальною розмитістю через тремтіння камери.
 
Інноваційна система обробки зображень
Камера оснащена CMOS-матрицею Exmor™ формату APS-C на 24,2 МП, що забезпечує широкий діапазон чутливості та чудову якість зображення з низьким рівнем шуму. У поєднанні з процесором зображень нового покоління BIONZ X™ ця матриця дозволяє отримувати красиві зображення з високою роздільною здатністю та чіткістю, а також якісним відтворенням текстур.
 
Неймовірна якість зображення, низький рівень шуму та широкийдіапазон ISO
Стандартний діапазон чутливості ISO розширений до ISO 100–32000 (ISO 50–102400 для фотографій). Покращені алгоритми візуалізації, технологія відтворення деталей та локальне шумозаглушення сприяють кращій деталізації затінених ділянок, а також більш реалістичній передачі текстур та кольорів, включаючи відтінки шкіри та натуральні кольори рослин.
 
14-бітовий вихідний сигнал RAW з точними градаціями відтінків
Високопродуктивний препроцесор LSI та процесор обробки зображення BIONZ X забезпечують якісне 14-бітове RAW-зображення. Щоб зберегти плавну, природну градацію тонів і не допустити псевдотонування або помилок обробки в кінцевому14-бітне RAW-зображення, обробка здійснюється в 16-бітному форматі. [1] Матриця [2] Найновіший високошвидкісний препроцесор LSI [a] 16-бітна обробка зображення
 
Запис 4K-відео у форматі XAVC S із високою швидкістю потоку
Функція 4K-відеозапису у форматі Super 35 з повним зчитуванням пікселів без їх об'єднання дозволяє передавати приблизно в 2,4 рази більше інформації, ніж стандартні вимоги для запису в 4K (QFHD: 3840 × 2160). Завдяки пропорційному зменшенню роздільної здатності, еквівалентного формату 6K, записані відео відрізняються ще більшою реалістичністю та глибиною. Відеокодек XAVC S з високою швидкістю потоку даних (до 100 Мбіт/с для 4K 30p/24p) забезпечує зображенняпрофесійної якості у форматі, зручному для споживачів.
 
Точне відстеження об'єкта за допомогою автофокусування по очах у реальному часі для підвищення якості відео
Швидке гібридне автофокусування забезпечує високу швидкість, точність та ефективність відстеження для відповідності суворим вимогам до автофокусу при створенні 4K-відео. Чутливість відстеження автофокусування можна відрегулювати (налаштувати стабільне фокусування або швидке повторне фокусування) в залежності від характеру сцени, а спеціальна сенсорна функція дозволяє почати відстеження об'єкта, що рухається, просто торкнувшись РК-екрана Автофокусування по очах в реальномучасу тепер доступна і для відеозйомки.
 
Зйомка з профілями S-Gamut/S-Log
Зйомка з використанням профілю S-Log дозволяє застосовувати корекцію кольору на стадії постобробки, роблячи картинку більш виразною. Криві гамма-характеристики S-Log3 та S-Log2 забезпечують розширений динамічний діапазон (на 1300% більше, ніж Rec. 709), що допомагає звести до мінімуму небажане освітлення або затемнення. Профіль гами S-Log3 також забезпечує вражаючі 14 ступенів динамічного діапазону.
 
Можливості для зйомки креативного відео
Можна вести інтервальну зйомку з проміжком 1–60 с та використовувати матеріали для створення роликів із уповільненням руху на ПК. Матеріалиможна переглядати безпосередньо на камері, використовуючи просту функцію попереднього перегляду зі змінною швидкістю. Камера також підтримує уповільнену (в 5 разів) та прискорену (у 60 разів) зйомку без необхідності подальшої обробки. Також для створення якісних відеороликів у режимі уповільненої зйомки на етапі поствиробництва можна використовувати високошвидкісний запис у форматі Full HD, виконаний із частотою 120 кадрів/с.
 
Зовнішній мікрофон та аудіовхід плюс гніздо для навушників
Зовнішні мікрофони можна підключити через роз'єм мікрофона. Також існує можливість використання лінійного входу через роз'єми XLR за допомогою комплекту, що купується окремо.адаптерів XLR. Це дозволяє підключати різні високотехнологічні мікрофони для запису професійної якості. Крім того, є гніздо для навушників, щоб ви могли контролювати звук під час відеозйомки.
 
Удосконалені функції для спрощення процесу зйомки
Камера α6600, яка підтримує чистий HDMI-сигнал, часовий код (TC/UB), керування записом, змінну частоту кадрів та запис проксі-файлів готова до використання професійними відеооператорами. Крім того, додано ряд функцій для підвищення точності запису відео: відображення на дисплеї маркерів або сітки, вимірювання експозиції у вигляді «зебри» або значень ISO під час зйомки в режимі ISOAuto.
 
Високоємна батарея Z для тривалої зйомки
Щоб ви могли знімати довше, модель α6600 оснащена високоємнісною батареєю NP-FZ100, яка раніше представлена ​​в багатьох наших повнокадрових камерах. При цьому габарити залишилися майже такими ж, як у попередніх моделей серії 6000. Загальна ємність батареї приблизно в 2,2 рази вище в порівнянні зі стандартною. Крім того, завдяки використанню камеру зручніше тримати в руці. Додатковий комплект акумуляторного адаптера вміщує до чотирьох батарей NP-FZ100 для тривалої відеозйомки.
 
Довговічна та міцна конструкція для надійної роботи
Затвор з низьким рівнем вібрації розрахований приблизнона 200000 спусків, що підтверджують результати випробувань. Для виготовлення корпусу, верхньої, передньої, задньої панелей та внутрішнього каркасу використовується легкий, але міцний магнієвий сплав. Основні кнопки та регулятори герметичні, а компоненти корпусу мають двошарову структуру, щоб звести до мінімуму попадання пилу та вологи.
 
Найбільш зручна рукоятка
Товщина рукоятки в моделі α6600 збільшена на 6,5 мм (порівняно з попередньою моделлю), а площа — на 15%, щоб камеру було зручніше тримати. Матеріал конструкції також замінений більш жорстким, а для зручності управління скоригований кут нахилу кнопки спуску.
 
Спеціальні функції для розширенняможливостей
У порівнянні з попередньою моделлю камера оснащена додатковою кнопкою користувача (кнопка C). Усього кнопок користувача чотири. Тепер 11 кнопкам (а не 10, як раніше) можна призначити будь-яку з 91 функцій зйомки або відтворення. Функції, що часто використовуються, можна також призначити дисковому перемикачу та диску керування за допомогою параметра My Dial. Завдяки функції «Моє меню» можна додати до 30 пунктів меню, а на екрані налаштувань користувача можна стежити за всіма призначеннями. Одним натисканням кнопки на екрані меню можна викликати корисні інструкції щодо пунктів меню.
 
Пріоритетне відображення зони автофокусування та відображення межіISO
Нова функція виводить на екран налаштування лише типи зон фокусування, що часто використовуються. Ще одна нова функція дозволяє відображати часто використовувані діапазони ISO на екрані ISO. Завдяки цьому коригувати налаштування під час зйомки стало зручніше. Доступ до цих функцій також можна отримати за допомогою кнопки, якщо призначити їй функцію перемикання зони фокусування.
 
Підвищений контроль над налаштуваннями балансу білого
Автоматичний баланс білого (якщо він заздалегідь увімкнений) тепер можна заблокувати або розблокувати в будь-який час, щоб підвищити однорідність відтінків за наявності кількох джерел світла. Налаштування користувачабалансу білого спрощені. Тепер можна вибрати необхідний параметр пріоритетності в AWB під час зйомки з люмінесцентними джерелами освітлення: «Зовнішнє освітлення» (теплий тон) або «Білий» (точна передача білого).
 
Спрощена система оцінок та захист від видалення
У режимі відтворення фотографій можна оцінити або захистити їх від видалення. Доступ до обох функцій можна отримати за допомогою попередньо призначених кнопок.
 
різноманітні функції спалаху
Під час зйомки із сумісними бездротовими зовнішніми спалахами можна налаштувати синхронізацію по задній шторці та повільну синхронізацію, що розширює творчіможливості створення необхідного освітлення.
 
Форматне співвідношення 1:1, ідеальне для публікації знімків у соціальних мережах
На додаток до форматного співвідношення ширини та висоти 3:2 та 16:9 також можна вибрати співвідношення 1:1, яке ідеально підходить для обміну знімками у соціальних мережах. Вам більше не доведеться після зйомки вручну коригувати знімки, щоб підготувати їх до публікації.
 
Плавне відображення на OLED-видошукачі
Висококонтрастний видошукач XGA OLED Tru-Finder з високою роздільною здатністю забезпечує відмінну видимість, неймовірну деталізацію навіть у затемнених областях, точну передачу кольору і плавне відтворення руху з частотою 60 або120 кадрів/с. Налаштування стандартної та високої якості доступні як для видошукача, так і РК-монітора.
 
РК-екран з кутом нахилу 180° та універсальними сенсорними функціями
3-дюймовий РК-екран з високою роздільною здатністю (921 000 пікселів) можна відхилити на повні 180° і вниз на 74°, що спрощує зйомку селфі та сюжетів для відеоблогів. Функції інтуїтивного сенсорного керування РК-екрана: сенсорна панель (плавне переміщення точки фокусування), сенсорне фокусування (встановлення точки фокусування), сенсорний затвор (спуск затвора) та відстеження об'єкта (увімкнення автофокусування в реальному часі).
 
Функція One Touch, обмін в один дотик, прив'язкагеоданих
Функція One Touch перетворює мобільний пристрій на видошукач і пульт дистанційного керування. Функція обміну в один дотик дозволяє передавати фото та відео на пристрій для публікації в соціальних мережах. Крім того, камера може використовувати геодані мобільного телефону через Bluetooth® для додавання геотегів до ваших знімків. (Ці функції мобільного пристрою доступні після встановлення програми Imaging Edge від Sony.)
 
Програми Imaging Edge для ПК
Робіть високоякісні фотографії за допомогою програм Imaging Edge для ПК. Використовуйте програму Remote для керування зйомкою та спостереження за нею в реальному часі на екрані ПК, Viewer - для зручного перегляду та оцінкизображень, а також їх вибору з великих бібліотек, Edit – для обробки RAW-даних та створення високоякісних фото. Використовуйте максимум формату RAW від Sony та працюйте ефективно.

Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body

Тип фотоапарата Беззеркальный
Продвинутый
Загальна кількість пікселів 24.2
Розмір матриці 23.5 x 15.6 мм
Максимальна роздільна здатність 6000 x 4000
Тип матриці CMOS
Чутливість Авто, 100-32000 (Расширенные значения ISO 100-102400)
Баланс білого Авто, облачно, цветовая температура, пользовательский, дневной свет, вспышка, флуоресцентный (холодный белый), флуоресцентный (дневной белый), флуоресцентный (дневной свет), флуоресцентный (теплый белый), лампа накаливания, тень, под водой
Спалах Подключение внешней вспышки
Стабілізатор зображення Стабилизация сдвигом матрицы
Швидкість зйомки 11 кадров/сек
Наявність об'єктива Сменный объектив: Sony E
Видошукач Электронный
Витримка 30–1/4000 сек
Фокусування Быстрая гибридная автофокусировка (фазовая АФ/контрастная АФ)
Тип карт пам'яті SD, SDHC, SDXC
Формати зображення RAW, RAW, JPEG
Інтерфейси 3.5 mini-jack
micro-HDMI
Micro USB
WI-Fi
Bluetooth
NFC
Формат акумулятора Li-Ion
Запис відео 3840 x 2160 (30fps)
Формат запису відео XAVC S
AVCHD
Запис звуку Встроенный микрофон
Матеріал корпусу Алюминий/пластик
Додаткові можливості Поворотный дисплей
Сенсорный дисплей
Live View
Зарядное устройство
Подключение внешнего микрофона
Гнездо для внешней вспышки
Розмір Размеры (ШхВхТ): 120 x 67 x 69 мм
Вага 503 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Alpha A6600 Body

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Alpha A6600 Body

Код товару: 284276
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313733
На замовлення, 1-3 дні
Canon XC10 72369 грн
Код товару: 367944
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →