Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body

Код товару: 328199
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body

Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body – повнокадровий бездзеркальний фотоапарат із байонетом Sony E-mount, адресований професіоналам жанрової зйомки. Дозволяє як створювати захоплюючих дух кадри, а й відразу передавати їх.

Ціна: 109994 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body

Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body - повнокадровий бездзеркальний фотоапарат із байонетом Sony E-mount, адресований професіоналам жанрової зйомки. Дозволяє не лише створювати захоплюючі дух кадри, а й відразу передавати їх.
 
Поза звичними рамками. Для нового покоління авторів
З відмінними характеристиками фото- та відеозйомки камера Sony α7 IV дозволяє не тільки створювати захоплюючі дух кадри, але й відразу передавати їх. α7 IV - це камера, яка створена, щоб втілювати у життя творчі задуми сучасних авторів.
 
Основи ніколи не були настільки гарними
Приготуйтеся отримати натхнення. Реалістичний дозвіл α7 IV та неймовірне автофокусування на базіІІ у доповненні сучасних технологій світового рівня з обробки зображень.
 
Новійша повнокадрова CMOS-матриця 33 МП з тиловим підсвічуванням
Нова CMOS-матриця Exmor R α7 IV на 33,0 МП пропонує швидке зчитування, високу чутливість, низький рівень шуму та точну перенесення кольорів, забезпечуючи видатну продуктивність і чудову якість зображення фото- і відеозйомки.
 
Передова обробка зображень із BIONZ XR
α7 IV використовує найновіший процесор обробки зображень, який пропонує підвищену продуктивність, кращу якість та перенесення кольорів. Висока швидкість обробки дозволяє впевнено вести серійну зйомку, а також отримувати відгукпід час передачі даних.
 
Висока роздільна здатність, краща кольоропередача
Нова матриця 33 МП та процесор задають нову планку якості зображення
Камера α7 IV пропонує більшу кількість пікселів і роздільну здатність вище, ніж у моделі α7 III. А разом із потужною матрицею Exmor R переваги α7 IV виходять за рамки простих цифр, показуючи значний розвиток технології обробки зображень від Sony. Випробуйте нову колірну градацію та деталізацію, а також м'які, природні текстури зображення шкіри.
 
Задавайте настрій із 10 налаштуваннями Creative Look
Вибір з десяти попередніх установок Creative Look та восьми параметрів дозволяє швидко встановити настрій для фотографій,відеозаписів та прямих трансляцій. А оскільки не потрібне подальше редагування, поділитися своїм баченням можна одразу після зйомки.
 
10-розрядний формат HEIF для плавних градацій на фото
Разом із звичайними форматами RAW та JPEG, для фотозйомки можна вибрати HEIF (High Efficiency Image File). Плавні переходи з глибиною кольору 10 біт дають реалістичне зображення неба та портретів, у яких важлива непомітна, природна градація.
 
5-осьова оптична стабілізація зображення
Компенсація витримки до 5,5 кроків завдяки вбудованому стабілізатору
Високоточний пристрій стабілізації α7 IV та датчики гіроскопа разом з алгоритмами стабілізації зображення забезпечуютькомпенсацію витримки до 5,5 кроків, дозволяючи досягти максимальної роздільної здатності та продуктивності матриці камери 33,0 МП.
 
Зовнішні спалахи Sony працюють разом із системою розпізнавання облич
Нові зовнішні спалахи Sony взаємодіють із камерою α7 IV і налаштовують експозицію за допомогою функції розпізнавання облич, забезпечуючи природні відтінки шкіри. Точна синхронізація балансу білого та виміри P-TTL на високому рівні швидкісної серійної зйомки дають неперевершену надійність і творчу свободу — будуть чітко видно навіть динамічні об'єкти в освітленні, що змінюється.
 
Зовнішнє управління спалахами
Для більшої зручності під час зйомки можна керуватисумісним спалахом та бездротовим пультом, підключеними до α7 IV, безпосередньо в інтерфейсі камери.
 
Покращене швидке гібридне автофокусування
Швидке гібридне автофокусування з фазовим та контрастним АФ розвивається для забезпечення більшої швидкості, точності та продуктивності відстеження. За допомогою системи 4D FOCUS від Sony 759 точок фазової АФ дають широке і щільне охоплення, що покриває близько 94% площі фото- та відеокадра.
 
Серійна зйомка при 10 кадрах/с зі швидким вивільненням буфера
Як механічні, так і електронні затвори дозволяють знімати більше 800 кадрів, до 10 кадрів/с з відстеженням АФ/АЕ за рахунок великого буфера пам'яті α7 IV, швидкісногопроцесора BIONZ XR та швидшого запису на карту пам'яті.
 
Відстеження Sony в реальному часі на базі ІІ
Алгоритм розпізнавання об'єктів від Sony обробляє просторові дані про колір, малюнок (яскравість) і відстань (глибину) в реальному часі. ІІ дозволяє з високою точністю знаходити та відстежувати очі та обличчя об'єкта (людини, тварини або птиці). Просто виберіть об'єкт для відстеження та залиште всю роботу камери.
 
Покращене автофокусування по очах у реальному часі
Тримайте фокус на вибраному оці і зосередьтеся на композиції! Висока швидкість нового процесора значно збільшує продуктивність АФ у реальному часі, навітьякщо об'єкт відводить погляд. Сенсорне відстеження можна використовувати для того, щоб одним торканням екрана запускати відстеження будь-якого об'єкта в кадрі в реальному часі з одночасним автофокусуванням при виявленні ока.
 
Фотографії вихованців - це просто
Швидке та точне фокусування допоможе у складній зйомці тварин
Якщо для об'єктів виявлення вибрати «Тварина», камера автоматично знайде очі об'єкта та простежить за ними, забезпечуючи високу якість зйомки як домашніх тварин, так і диких тварин. Надійна система відстеження та точне фокусування роблять розпізнавання очей тварини кращою, навіть якщо її мордаперевернута.
 
АФ в реальному часі для зйомки птахів. Виявлення пташиних очей працює як під час фотографування, так і відеозапису
Вперше в камерах серії α можна використовувати зображення пташиних очей і для фотографій, і для відеозйомки, - для цього достатньо вибрати об'єкт «Птах». Вражаюча швидкість і точність камери дозволяють автоматично відстежувати конкретних птахів, незалежно від того, сидить він чи знаходиться в польоті, і тримати фокус на її очах, незважаючи на швидкі та непередбачувані рухи.
 
Плавне та природне відео у форматі 4K 60p
Тепер завдяки новій матриці α7 IV та широкому динамічному діапазону для плавної зйомкирухомих об'єктів ви можете записувати відео з роздільною здатністю до 4K 60p з повнопіксельним зчитуванням без об'єднання.
 
Передискретизація 7K для виразних та деталізованих кадрів
Повнокадрова передискретизація 7K під час відеозйомки у форматі 4K до 30p забезпечує високу роздільну здатність та деталізацію 4K. Виберіть режим, який найкраще підходить під ваше завдання, і довірте всю роботу камері.
 
Чудова якість та невеликі файли XAVC HS
У форматі запису XAVC кодування HEVC/H.265, що дозволяє вдвічі підвищити ефективність стиснення в порівнянні з кодуванням AVC/H.264, досягти чудової якості зображення та зменшити розмір файлів для економіїпростору.
 
Нова компенсація «дихання»
Завдяки нашим новітнім розробкам в області камер та паралельних об'єктивів α7 IV пропонує інноваційну компенсацію «дихання» фокусу виключно для об'єктивів Sony з байонетом E. За рахунок мінімального зміщення поля огляду, яке може відбуватися при зміні фокусу, з широким спектром об'єктивів Sony байонетом E можна досягти вражаючих результатів під час зйомки та відкрити нові творчі можливості.
 
Карта фокусування для візуалізації глибини різкості
Нова функція карти фокусування відповідає потреби професійних авторів і дозволяє з легкістю візуалізувати глибинурізкості під час зйомки. Інформація про фокус (карта глибини) в реальному часі накладається на зображення на дисплеї, дозволяючи бачити, які області знаходяться у фокусі або поза ним.
 
Творча свобода з точним налаштуванням фокусу
Можливості точного налаштування фокусування, що використовуються і в моделях вищого класу, наприклад α1 і a7S III, дають свободу для творчості — змінюйте фокус, швидко переходьте до іншого об'єкта та налаштовуйте чутливість відстеження.
 
Виділений перемикач режимів зйомки
Отримати перевагу від гібридних властивостей камери легко. Змініть режим Still/Movie/S&Q на перемикачі, і камера змінить меню, призначення кнопок і такіналаштування, як діафрагма та витримка, відповідно до вибраного режиму.
 
Більш зручна структура меню
Слідуючи відгукам професійних фотографів та відеооператорів, ми впровадили структуру меню, схожу на використовувану в a7S III та α1, щоб забезпечити миттєвий та зручний огляд.
 
OLED-видошукач Quad-VGA з роздільною здатністю 3,68 млн точок
OLED-видошукач Quad-VGA з 37,3° FOV і виносом вихідної зіниці 23 мм за показником дозволу перевершує видошукач α7 III приблизно в 1.6 разів.
 
Виділений перемикач режимів зйомки
Отримати перевагу від гібридних властивостей камери легко. Змініть режим Still/Movie/S&Q на перемикачі, і камера змінить меню, призначеннякнопок та такі налаштування, як діафрагма та витримка, відповідно до вибраного режиму.
 
Дисплей меню
Більш зручна структура меню
Слідуючи відгукам професійних фотографів та відеооператорів, ми впровадили структуру меню, схожу на використовувану в a7S III та α1, щоб забезпечити миттєвий та зручний огляд.
 
OLED-видошукач Quad-VGA з роздільною здатністю 3,68 млн точок
OLED-видошукач Quad-VGA з 37,3° FOV і виносом вихідної зіниці 23 мм за показником дозволу перевершує видошукач α7 III приблизно в 1.6 разів.
 
Цифровий аудіоінтерфейс для чудового звучання
Мультинтерфейсний (MI) роз'єм забезпечує підключення без кабелів, пряму передачуцифрового аудіосигналу без погіршення якості звуку та подачі живлення, а також дозволяє не турбуватися щодо акумуляторів мікрофона.
 
Вбудований мікрофон для зменшення шуму вітру
Якщо для функції придушення шуму вітру увімкнено параметр "Auto", то при виявленні шум буде значною мірою і без впливу на інші звуки усунено за допомогою новітньої технології обробки сигналів.
 
миттєво перетворите свою α7 IV на веб-камеру
Все, що потрібно для перетворення повнокадрової α7 IV на високопродуктивну веб-камеру - це USB-підключення. Немає необхідності в складному попередньому налаштуванні. Просто підключіть камеру до комп'ютера або смартфоначерез USB, виберіть "потокову трансляцію (потокову USB-передачу)" і готово.
 
Змінні об'єктиви дають більше творчої свободи для прямої трансляції
60 оригінальних об'єктивів Sony з байонетом E, від варіантів з широкою фокусною відстанню до телеоб'єктивів, а також преміальні та спеціалізовані об'єктиви, дають майже безмежні можливості для трансляції та передачі матеріалів.
 
Ефект м'якої шкіри
Завдяки вбудованому в α7 IV ефекту Soft Skin Effect шкіра виглядає яскравіше і привабливіше: він м'яко приховує зморшки, пігментацію і тьмяний тон, роблячи акцент на очах і губах. Ця функція доступна для фотографій, відеозйомки та прямоїтрансляції.
 
миттєво поділіться фотографіями та відеозаписами
Камера α7 IV призначена для більш простої передачі даних, дозволяючи вам миттєво ділитися свіжими знімками та своїм баченням зі світом.

Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body

Тип фотоапарата Беззеркальный
Продвинутый
Загальна кількість пікселів 33
Розмір матриці 36 х 24 мм
Максимальна роздільна здатність 7008 x 4672
Тип матриці CMOS
Чутливість ISO 100-51200 с возможностью расширения до 204800, автоматическое управление ISO
Баланс білого Авто, 7 предустановок, ручной
Спалах Возможность подключения внешней вспышки
Стабілізатор зображення Оптическая (на совместимых объективах)
Швидкість зйомки 10 кадров/сек
Наявність об'єктива Сменный объектив Sony E-mount
Видошукач Электронный
Витримка 1/8000 - 30 сек.
Фокусування По центру (Center)
1-точечная
Следящий (Tracking)
Стационарный (Single)
Мульти-точечная (Multi-area)
Непрерывный (Continuous)
Touch
Распознавание лиц (Face Detection)
Live View
Ручная
Тип карт пам'яті CFexpress
SD
SDHC
SDXC
Формати зображення JPEG
HEIF
RAW
Інтерфейси 3.5 mini-jack
USB 3.0
USB Type-C
WI-Fi
Bluetooth
USB Mini-B (USB 2.0)
Формат акумулятора NP-FZ100 (Li-Ion аккумулятор 7.2 В, 2280 мА*ч)
Запис відео UHD 4K (3840 × 2160), 60 кадров/сек
Формат запису відео H.264
H.265
MPEG-4
XAVC S
Запис звуку Встроенный микрофон
Додаткові можливості Сенсорный экран
Откидной экран
Live View
Гнездо для внешней вспышки
Микрофонный вход
Зарядное устройство
Розмір Размеры (ВхШхГ), мм: 96.4 х 131.3 х 79.8
Вага 658 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Alpha A7 IV Body

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Alpha A7 IV Body

Код товару: 346859
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313742
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367943
На замовлення, 1-3 дні
Sony FX30 Body 114724 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →