Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm)

Код товару: 325893
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm)

Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm) - бездзеркальний фотоапарат у чорному кольорі та з ретельно продуманим дизайном, призначений для якісної зйомки фото та відео.

Ціна: 61963 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm)

Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm) бездзеркальний фотоапарат у чорному кольорі та з ретельно продуманим дизайном, призначений для якісної зйомки фото та відео.
 
Ідеальне рішення для зйомки в екстремальних умовах
Модель має прямокутну форму з виступом для пальців правої руки та байонетом посередині корпусу. Поєднання шорсткого матового покриття та гумової ергономічної ручки дозволить вам зручно тримати пристрій протягом тривалого періоду часу. Камера не вислизне з руки, що забезпечить високий рівень безпеки під час експлуатації. Тепер робити зйомку взимку не проблема - ретельно продумана конструкція витримує до-10°С. Знімайте фото та відео під час дощу або снігопаду завдяки захисту корпусу від попадання вологи та пилу. Укріплений монолітний каркас стійкий до складних погодних умов та механічних пошкоджень. Він виготовлений з високоякісного магнієвого сплаву, що відрізняється не лише міцністю, але й невеликою вагою. З таким фотоапаратом вам вдасться отримати чудовий результат, де б ви не були.
 
Матриця Digital Live MOS
У моделі встановлена ​​високошвидкісна цифрова матриця Digital Live MOS з роздільною здатністю 20.3 мегапікселя. Відсутність низькочастотного фільтра дає можливість досягти максимально чіткого зображення без спотворень у широкому динамічному діапазоні.Інноваційний модуль Venus Engine 10 оптимізує картинку для досягнення максимально природної передачі текстур і приголомшливої ​​деталізації. Автоматичне регулювання кольору здійснюється у трьох вимірах, що сприяє збереженню натуральних кольорів на світлих та темних ділянках зображення. Навіть виставивши високе значення ISO, ви зможете отримати чудові фотографії без шумів завдяки унікальній розробці Multi Process NR. Камера PANASONIC дозволить отримати реалістичні знімки високої яскравості за будь-яких умов освітлення.
 
Великий видошукач та РК-дисплей
Фотокамера оснащена великим видошукачем Live View OLED, який подарує зручність під час роботи та суттєво підвищитьефективність отримання бажаного результату. За його допомогою ви зможете знімати саме так, як задумали. Оцініть бездоганну якість зображення завдяки роздільній здатності 3.68 млн пікселів. З видошукачем вам буде комфортно працювати навіть у яскравий сонячний день через відсутність відсвітів та ореолів. Також він чудово підійде для людей, що носять окуляри, тому що дивитися через нього можна на максимальній відстані 21 міліметр. Передбачене 0,76-кратне збільшення дозволяє побачити кожну деталь, а також настоянки та значки параметрів. Повертайте сенсорний РК-екран діагоналлю 3.2 дюйма для зйомки з новими оригінальними ракурсами і одним дотиком змінюйте крапкуфокусування.
 
Професійна відеозйомка
Використовуйте камеру високої якості для запису відео абсолютно нового рівня у форматі 4:2:2. З роздільною здатністю 4К і великою частотою кадрів ви зможете робити відеозйомку з бездоганною деталізацією та точністю. Модель записує кожен піксель без обрізки, тому досягти високої роздільної здатності можна при найбільш підходящому фокусному відстані. Записуйте відео будь-якої тривалості, використовуючи панорамування, уповільнену зйомку або 10-бітовий режим.

Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm)

Тип фотоапарата Беззеркальный
Продвинутый
Загальна кількість пікселів 20
Розмір матриці 17.3 x 13 мм
Максимальна роздільна здатність 4K (3840x2160)
Тип матриці CMOS
Чутливість Авто, 200-25600 (Расширенные значения ISO 100-25600)
Баланс білого AWB, AWBc, дневной свет, облачно, тень, лампа накаливания, вспышка, выбор цветовой температуры (2500–10 000К с шагом 100K, сохранение до 4 значений), ручная настройка (сохранение до 4 значений)
Спалах Подключение внешней вспышки
Стабілізатор зображення Есть
Швидкість зйомки До 12 кадров/сек
Наявність об'єктива Сменный объектив Micro 4/3
Видошукач Электронный
Витримка 60–1/8000 сек
Фокусування Авто, ручная
Тип карт пам'яті SD (SDHC, SDXC) x 2
Формати зображення Формат видео: AVCHD, MPEG4, MPEG-4, AVCHD, H.264
Типы файлов: RAW, JPEG, JPEG, RAW
Інтерфейси Micro HDMI, USB, USB 3.1 Miсro HDMI, Wi-Fi, Bluetooth
Формат акумулятора Li-Ion
Запис відео 3840 x 2160 (60fps)
Формат запису відео MPEG-4, AVCHD, H.264
Матеріал корпусу Пластик
Розмір 139 x 98 x 87 мм
Вага 725 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Panasonic Lumix DC-GH5 kit (12-60mm)

Код товару: 328200
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284276
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313733
На замовлення, 1-3 дні
Canon XC10 72369 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →