Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F

Код товару: 219726
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Snaige
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F

Холодильник з морозильною камерою • окремий • А+ • холодильна камера: 191 л • морозильна камера: 88 л • розморожування морозильної камери: ручне • розміри (ШхВхГ): 60x176x65 см • червоний

Ціна: 19092 грн
шт

Опис товару Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F

Snaige RF 35 SМS1МA21 якісний та надійний холодильник, у якому є все потрібно для якісного зберігання та заморожування продуктів. Під лаконічним корпусом ховається функціональна та комфортна внутрішня частина холодильника.
Холодильне відділення об'ємом 191 розморожується по краплинній системі, що сприятливо позначається на підтримці оптимального рівня вологості. Циркуляція повітря при статичній системі охолодження створює окремі температурні зони, де кожного продукту є найкраще місце для зберігання. Три основні, чотири дверні полиці, полиця для пляшок та посуд для зберігання фруктів та овочів дозволяють упорядкувати продукти найбільш зручним чином. Окремо хочетьсявідзначити зручний дверний відсік з кришкою для зберігання молочних продуктів.
Об'єм місткої морозильної камери – 119 літрів. Продукти можна впорядкувати у чотирьох пластикових контейнерах, серед яких висувна скринька для швидкого заморожування FAST FREEZE та висувна скринька для зберігання та заморожування дрібних продуктів. Потужність заморожування дорівнює 12 кг/добу. У морозильній камері можна застосовувати функцію швидкого заморожування, при якій продукти заморожуються набагато швидше і тим самим краще зберігають свої корисні якості та гарний зовнішній вигляд. При відключенні електроенергії агрегат протягом 20 годин підтримуватиме встановлений температурний режим для зберігання продуктів.

Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника двокмерний
Система охолодження Крапельне
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 327 л
Об'єм холодильника, л 191 л
Обсяг морозильної камери, л 119 л
Колір червоний
Керування Механіка
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 41 дБ
Потужність заморожування 12 кг\добу
Додаткові можливості Антибактеріальне покриття
Двері, що переважуються
Суперзаморожування
Габарити (ШxГxВ) 60x176x65 см

* Технічні характеристики Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник SNAIGE RF53SM-S5JJ2F

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SNAIGE RF53SM-S5JJ2F

Код товару: 349628
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360438
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326438
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →